Mervegcl Mineberna ben sade maden suyu içemiyorum o yüzden limonlu içiyorum ama bi kaç günde 1 mideme iyi geliyor çünkü 😕
Thsjdn Mineberna ben iciyrm canm mideme iyi gekiyo cilekli karpuzlu olani bi zarari varmi bilgim yok ama
Nslhnakn Mineberna maden suyu içiyorum bazen içine limon sıkıp öyle tüketiyorum ama geneli sade, doktorumda sade olarak içilmesini öneriyor
Deletedmom021 Ecenklv hergün 1 tane yani ne zamandan beri bende iciyorum ya zararlımı diye korkuyorum
Ecenklv Deletedmom021 ben 1 haftadir iciyorum Kusmam bittiginden beri gunde bir kez. O da yatmadan bana cok iyi geliyor hem faydali da ☺️ 11.haftamdayim
Deletedmom021 Ecenklv öylemi 🤗 masallah bende 1 haftadır içiyorum günde 1 tane banada iyi geliyor sanki bilmiyorum ferahlıyorum soguk olunca😌
Deletedmom021 Ecenklv dolapta işte 😂 aslında tadı çok kötü 😫ama ferahlıyor diye içiyorum bide faydaliymis🥰 cinaiyetiniz belli değil herlade
Wonderanne Mineberna içinde glikoz-fruktoz şurubu olduğu için çok önermek tüketmeni ama doğal maden suyu tuketebilirsin
Ecrinbzkrt Mineberna gazoz sık degıl arada ıcıyorum ama genelde gunde 1tane sade maden suyu ıcıyorum hıc sevmeyen ben evlatcıgım sevdırdı saolsun🙈🥰