Elvanozerr16 Kızlar 28 haftalık hamileyim ama dün sabahtan beri hiç bebegimin hareketlerini hissetmiyorum kanamam falan olmadı çikolata yedim sol tarafıma yattım ama hiç kıpırdamadı korkmaya başladım normal mi sizce?😔
Fatmafatma Elvanozerr16 doktor bana dediki yorulduysan fln bebekde yorulur oyuzden hareket etmiyordur dedi eger sende yorulduysan belki oyuzden hareket etmiyordur korkma bisey yokdur insalalh
ilaydanurhavvat Elvanozerr16 canım korkma allahın izniyle bişey olmaz bnde dün gün boyu bebeğimi hissetmedim aklım çıktı korludan 22+3 haftalığım ve çok korktum çok şükür bügün kontrolüm vardı bebeğim karnımda kıpır kıpırdı çok ta güzel gelişimi vardı Allahın izniyle bişey olmaz 🙏🏻
lknurKcn Elvanozerr16 senin tospik üşengeç olacak sanırım annesi sıkma canını uyuyakalmıştır 😀 meraklanma kımıldar bugün yarın
Seyda123 Elvanozerr16 Canim kanaman falan yoksa hic kafana takma benim 1.5 2 gun kipirdamadi ama sonradan icim rahatladi kipirdagini hissedince biraz daha kipirdamasaydi doktora gozukcektim sen icini ferah tut yorulmustur dinlenmeye cekilmistr annesi arasira oluyo bole seyler 😇
YagmurAnnesi Yaaa kıyamam ayni şey bende de oldu 5-6 gün önce. Bizde 28+3 üz. Bebeği parmaklarınızla gıdıklar gibi yapin bir de bu sekilde deneyin isterseniz. 😊
Ozlemilhan40 Bnde 28 haftalık hamileyim 2 gün hissetmemiştim 2 çi günün gecesinde kıpırdadı kocaman bir ohh çektim diyebilirim ertesi gün sağlık ocağına gittim yorulduğum zaman oda yoruluyor o yüzdn olabilir kendini fazla yorma demişti
Aysealty Elvanozerr16 cok sabırlısınız ben 4saat falan hissetmesem kosardım hemen hastaneye.normali 2saatte bi hissedilmesidir siz dünden beri diyosunuz.bence gidin bi kalp atısını dinleyin en azından stres yapmazsınız
Elvanozerr16 Aysealty Ortalığı velveleye vermek istemedim bende çok kişide oluyor diye duydum ondan 😏
Denizim Elvanozerr16 daha dun doktor kontrolundeydim 28+2 haftaligim doktor acil olarak hastaneye gelmem gereken durumlari anlatirken eger haraket etmezse dedi,yani bence icini koru dusunceler kemirecegine hastaneye git derim canim
Aysealty Elvanozerr16 gerekrse ver cnm içinde bi can var sonucta bence uzun bi süreç doktorm bana sürekli hangi aralıklarla hissediyosun diye sorar cnkü
GlahBilgiliPelit Elvanozerr16 dün sabahtan beri dediğinize göre baya uzun bi süre olmuş cnm bu hiç normal değil en azından ufakta olsa hissetmeniz lazım.. daha fazla gecikme cnm doktoruna danış görün..
Seyda123 Elvanozerr16 Gozun aydin ozmn canim cok sevindim demistim 1.5 2 gun hareket etmemesi icin normal sukur etmis 🤗
Lamelif Elvanozerr16 28. Haftada benim oğluşumda öyle şeyler çok yaptı ama dayanamayıp doktora gittim ben içini rahatlatmak için git bence