Papatya0205 Mkblgrlyn Bende 76 ile hamile kaldım 8 aylık hamileyim son 4 haftamız var şuan 82 kiloyum
Twinksmom Mkblgrlyn Bende tedavi oldum aynıları ve ekstra bir kaç ilaç daha aldım ama bende yapmadı kilo 55tim 63 oldum 26. Haftada ikizler
GamzeSevcan Mkblgrlyn 34+2deyim. 48 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 😬 en çok kiloyu ben mi aldım yaa 😅
Selov Bende 26 haftalık oldum 70 kiloyum 12 kilo aldım çok hızlı ilerliyor şükür yavrum haftasıyla uyumlu bi sağlık sorunumuz yok bugun bende saglık ocagındaki hemşireye sordum bu vitaminler kilo yaparmı diye iştah açmıştır ama yiyip yememek kendi elinizde dedi
Pocahontas 34+4 üm 10 kilo aldım. Şu an 91 kiloyum. Boyum 1,75. Her gün en az 4 km yürümeye gayret ediyorum. Bacak açma germe hareketleri yapıyorum. Amaç normal doğuma hazırlanmak.
MelekVeEmirin_annesi Mkblgrlyn ilk baslarda göbekten vuruyodum ama 22 23. Haftadan sonra bacaklarimdan vurmaya başladım
Hll3840mhmt Mkblgrlyn aynen kafaya takılıyor ama bebeğimiz daha önemli onların sağlıklı oldukları düşünüp rahatlamaya çalışalım
muhendisanne1 Mkblgrlyn kafana takıntı haline getirme dikkat edebildiğin kadar dikkat et sadece sonrası bir mucize zaten onunla birlikte inşallah tüm fazla kilolar arkasından koşturmaktan uçup gider 🥰💕