Betuul12 dur bacım yettim gari🤩
bir hafta önce canımdan can aldı bu illet. Öncelikle benimki meme vermişti fasülye büyüklüğünde.
Nasıl başladı önce onu yaziyim. Asla kabız vs olmadım durduk yerse çıktık 37.haftamda. Bu illetin en büyük sebebi stresssmiş. Gerçekten o hafta çok streslendim dr normal doguramazsın dedi çatın dar dedi. Sezeryanda da oturup kalkamıyosun diyolardı bissürüü şeey tabi stres artıı doktor bana sen yine egzersiz yap çömel kalk vs dedi. E karnım burnumda yapmaya çalışınca zorlandım o da sebep oldu. Aman diyim uzak durun karnınız burnunuzda böyle şeylerden🤪
eşimi ecZaneye gönderdim. Proctol ve anestol vermişler. Anestol çook az rahatladıyodu uyuşuyodu. Ama asla geçmedi. Oturmak kalkmak zindan oldu kabus oldu. İki gün çektim geçmeyince doktoruma gittim. Doktorum daflon 500mg verdi. Bunu eczacı arkadaşımda söyledi bana ama doktoruna danış dedi. Doktora daha sormadan kendi verdi allah razı olsun. VArislere etkili ilaç. Damar büzüyor. Günde 2 kez kullan dedi. Bir de nasmed diye bir krem söyledi. Bu at kestanesi kremi yeşil kutuda. Bitkisel. Bu da varislere iti gelıyomus. Onu sür devamlı dedi ilacı kullan dedi. İlk günler anestolle birlikte kullandım. Şimdi anestolü kestim ağrısı kesildiği için. O daflon ve at kestanesinin varis damar büzücü etkisi varmış. Ve meme gerçekten küçüldü büzüldüüü. Tabi bu kanamayla oldu. Hala kanamam var. Azaldı ama var. Ama bu şekilde küçülüyomuş. Bol her fırsatta sıcak duşa gürdüm sıcak su tuttum oraya. Ve düşünmeyi bıraktım çünkü farkettim ki araştırdıkça daha çok acıdı. Sebebi tamamen stresdi benimkinin.