Fatima1996 Merhabalar kızlar bebeyim ters geliyor dendi 30+2yim.Ne yapmalıyım. Doktor biraz sağa biraz sola yat sonra imeklemeye başla evde dedi böyle olan varmı?Ne yapdınızda düzeldi ben normal doğum istiyorumda🙁
_2prensesannesi_ Fatima1996 yaa benimde 22 haftadan beri ters en son 29 haftalıkken gittim yine tersti 😓 şuan 31 haftaligim haziran basi kontrolum umarim dönmüştür 🙏🏻😣 bende bekliyim burda belki dönmesi için yapabilecegiz birseyler vardir 😊
inciiim Fatima1996 canım bende 30 hafta da gittim benim Bebek de tersmiş bakalım yarın kontrolüm var durumu ne öğreneceğim
hulyatkknt Fatima1996 valla canım 34+5 iz karnımda su fazlalığı olduğu için doktor fazla sudan dolayı doğum şekline girmiyor diyor bastan beri ters makat durustayiz ama 38 e kadar da bekleyeceğim dedi doktor birde aon haftalarda youtubeda videolar var onları deneyecegim ben sizin daha stres yapmak için erken
Wonderanne Fatima1996 36dan sonra dönen 39da dönen hatta sancıyla donen var canım emekle spuat yap kasığına müzik dinlet döner
_2prensesannesi_ Fatima1996 umarim doner ilk normal doğumdu bunuda oyle istiyorum ama bizim istememizle olmuyor tabiki kismet artik 🤷🏻😊
Wonderanne Fatima1996 ayaklarını kalcan yükselecek şekilde yüksek yere koy bebek yer çekimine karşı gitmek isteyeceği için döner
Fatima1996 Kızlar benim endişem hemde bende plasenta yaşlanmasl olmuş doktor çok hareket etme felan dedi o yüzden