Nur_nur06 Arkadaşlar hani baloncuk patlar gibi oluyor ya onu aşagı tarafta hissediyorum ve sanki tuvaletimi yapacakmısım gibi geliyor bi baskı oluyor daha 22 haftalığım bilgisi olan varmı ??
Miniminikuss Nur_nur06 kuzum o haftalarda bndede olmustu doktor bebek oturur pozisyonda ondan rahimine baskı yapıyor demıstı. Ve en kötüsü sankı sureklı idrarın varmıs gıbı olması 🤷🏻♀️
Gocmnn Nur_nur06 23 haftayım bende gecen hafta doktoruma yazdım böyle diye bebek pozisyon değiştirip vajinana tekme atıyodur dedi 🙄🙈🤣
hulyatkknt Nur_nur06 canım çocuk ters duruşta mi biliyor musun benim bastan beri öyle her hareketinde tuvalete çıkıyorum 🤣
zeome cnm hamilelikte sürekli tuvalet gereksınımı oluyor bebik ve minnacık gelen idrar bile baskı yapıyor baloncuk kısmına gelirsek bendede oluyordu doktora sordugumda orasıda hava alır dıye esprı bi yaklasımda bulunmustu😊
Nur_nur06 zeome kuzum ama yatarken bi sıkıntı yok hareketlerine hatta mutlu oluyorum ama ayaktayken oraya çok baskı yapıyor ondan endişe ettim
Nur_nur06 Betuloz bende doktoruma sorucam ama gece gündüz rahatsız ediyorum utandım yarın sorayım bunu da 🤭🌸