Zuhree Adetime 2gun var yaptim once cikmadi 2saat sonra bakdim boyle oldu bu durumu yasiyan varmi kizlar?
Meriwa Zuhree canm resim yüklenmedi galiba ama ben adet günümde yaptım yarım saat sonra çıkmıştı doktora git de kan ver cnm 3 gün geçti de aile hekimliğinde yada geçmeyince yapmak istemiyorlar genelde
Serasmom Zuhree 2 saat sonra baktığında böleydi de acaba ne kadar süredir böleydi? Bence hormonlarda bi kımıldama yoksa kaç saat geçerse geçsin çift çizgi olmazdı. Çok yeni ama hamile olduğunu hissediyorum umarım öyledir. 🙏
Mervegcl Zuhree canım 2 saat sonra geçersiz oluyor elinde varsa bir tane daha yap adet olmazsan yarın kan vermeye git ya da
Zuhree Tugce1803 cogu adam oyle diyor ama kecen aylarda yaptgm testler duruyo onlarda hec altdaki cizgi bile yok caniim ondan dolayi şüpe etdim
Tugce1803 Zuhree geçen aylara değil şimdiki zamana bakmak lazım bu şekilde düşünürsen yanılırsın.Testi tekrarlaman gerekiyor👍🏻
Zuhree Serasmom sat aksam 7de yaptim iftardan sonra baktim cok silikdui bundanda silikti. Yarm satde kecdu boyle oldu yaa inshallah dediyiniz gibi olur yaa
Sirin97 Zuhree Evet iki kere test yaptım ama ben sabah hiç bişey yemeden ilk idrarla yaptım ikisinde de silik çıktı şimdi 13+1