Bu Gece Ve her gece oldugu gibi dualarimdasiniz.
hiç birinizi tanimiyorum ama herşeyimiz ortak. Bazi yazılanlari okuyup gülümsüyor bazılarini ise keşke böyle olmasa diye içimden dua ediyorum. Velhasıl hepimiz insanız 😊 Bu mübarek gecede , Dilerim Rabbim dualarimizi kabul eyler.. Benim gibi Doğumunu sabırla bekleyen tüm kız kardeşlerime ve Bana Allahım sağlıklı sıhhatlı kazasız belasız sıkıntısız kolay ferah bir doğum nasip etsin 🤲🏻 İki kişi olarak çıktığımız evlerimizden 3 Kişi olarak Dönmeyi nasip eylesin. Allah hiç birimizi umutsuzluğa gaflete düşürmesin .. Hep beraber gülelim , Hep beraber Şükredelim inşAllah güzel kardeşlerim 😊 Rabbim Evlat sahibi olmayi bekleyen , Niyetleyen, Cesaret edemeyen hangi kardeşim var ise Sağlıkla sıhhatle su mübarek gece hürmetine hayırlı kapılarla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin. Diliyorum Allah’tan bizlerde hayırlı evlatlar olabiliriz Anamıza Babamıza ve Tüm büyüklerimize. Allah erken doğum yapan , Benim gibi riski olan , sıkıntılara düşen küçücük umutlarla sevinen tüm kardeşlerimede Sıkıntısız sağ salim kavusmalar diliyorum Allah’ım dan. 💗 Sabrımızın mükafati yavrularimizin Gülücükleri olsun kollarimizda 🤲🏻 Küvezde bulunan , Herhangi bir sorun ile karşilaşan Yavrularimiza Allah’im Ya Şafi , İsmi yüzü suyu hürmetine Şifa nasip eylesin de biran önce benim güzel kardeşlerim olan bekleyen annelerimizede kavustursun inşAllah. Hep birlikte Allah’a emanetiz sizleri tanımasamda her zaman dualarimdasiniz Allah hepimize sağlıklı sıhhatli mutlu kazasız belasiz bol gülücüklü dogum hikayeleri anlari nasip etsin Hayırlı İmanlı Geceler Allah’a emanet olun❤️🤲🏻❤️