Dzeyy Babybel aynen öyle valla destek çok önemli insan karşısında kendi gibi birini görünce yanlız hissetmiyo kendini♥️ aslen nerelisin canım
Babybel Dzeyy . Hem öyle hemde yalnız hissetmiyor insan kendini güç alıyor insan ben mesela sizden sonra daha iyi hissetmeye başladım kendimi aslen de Burdurluyum canım burda oturuyoruz . Ailemde Burda . Sen aslen nerelisin İstanbul’da kardeşim benimde
Rmysa11 Bende progetoron kulanıyorum serkaj olmadım 25 haftada 31 mm düşmüş iğne be fitil verdi bebek toplanıyormuş galiba yatak istiharatı bide
Babybel Rmysa11 canım gelmiş geçmiş olsun serklaj olacakmısın peki yoksa kontrol altındamı olucaksın dikkat et 🙏🙏🙏
Dzeyy Babybel aynen öyle bende burada sizinle yazıştıktan sonra daha bi umut doldu böyle içim biraz daba rahat hissetmeye başladım kendimş ♥️ ben aslen tokatlıyım eşimde aslen amasyalı 🥰
Rmysa11 Babybel hiç bilmiyorum canım doktor bayramdma sonra perşembe gel dedi inşallah ilaçlar etki ederde gerek kalmaz 25 haftaya kadar hiç bir sorun yoktu bir anda oldu ne olduysa
Canimannem GoncaElifAda Merhaba. Bana da detayli usg de 1cm acilma var dendi. Rahim agzi uzunlugu 29mm. 2 hafta sonra gel bakalim ilerlemisse dikis atalim dendi. Bu asamada progestan sabah aksam ve magnezyum kullaniyorum. Sizin olculeriniz nasildi ?
GoncaElifAda Canimannem benim 16dan 32ye kadar 27mm ve 25 mm arası değişti ama daha fazla düşmedi ayrintiliya girdiginize gore haftanız baya büyük olmalı aslında 29 mm iyi bi uzunluk ama 1 cm açıklık düşündürücü
Babybel Dzeyy yardımcı olabilecek biri varmı peki canım inşallah zorlnamıyorsundur . Çünkü yolumuz uzun. Çalışmıyorsun değil mi .