Ebru-123 19 haftalik hamileyim arkadaslar.aserdigim seyleri yiyemiyorum bulamıyorum iştahım da kesildi.bebege zarara olurmu .boyle bi durum yasayan varmi
2020-2020 Ebru-123 22 haftalık gebeyim … Hiç aşermedim eşime demedimki git bana şunu al canım çok istiyor 🤷🏻♀️ Yaw bende niye tersine işliyor bu aşerme olayı?
Ummuhan4934 Ebru-123 Ebru-123 Bende 19+1 haftalığım dün tatlı istedim eşimden ve yiyemedim değil onu bu aralar hiç birşey yiyemiyorum sanki göbeğimin küçüldü gibi hatta dönemsel olabilir mi die düşündüm bende🤷♀️
FatmaKrbkl Olmaz diye düşünüyorum, sonuçta zaten bebek o an yediklerimizden değil vücuttaki depodan besleniyor
FatmaKrbkl Eemmyy yani şunu demek istedim akşam yemeğinde yoğurt yiyince çocuğa o akşam yoğurt yedirmiş olmuyoruz ya illaki birbirini tamamlayan yiyecekler vardır alıyordur bebeğin gelişimi olumsuz etkilense doktoru da fark ederdi heralde
8152 @Ebru-123 bulamayacak neye as erdiniz ki bende kiraza as ermistim bir ay önce bulamadık yoktu rüyalarımda yiyordum hep rüyalarıma giriyordu en sonunda buldum yedim sonra devamı geldi zaten çok şükür 🙏🙂
NurseB 2020-2020 32 haftalık gebeyim hiçbir şeye aşermedşm canımın çektiği şeyler oldu ama normal zamanda ki gibi😂
Ebru-123 Gorevim itibariyle yuksekova dayim.yaprak sarmasi istedim ama yaprak olmadigi icin yapamıyorum cok sacma ama😂😂😂