Hazalderos Geceden beri naptıysam belim bacaklarım sırtım ve kasıklarımın ağrısı geçmiyor. Yorulmuyorum da yatıyorum 34.haftadayım artık halim kalmadı ağrıdan. Bir süre gidip sonra gelen bi ağrı da değil. Neden olabilir kafayı yicem 😫
Ahmetasaf07 Hazalderos o haftalarda benimde öyle oldu 36. Haftada yerini ince ince bel agrısına Bıraktı. Şimdi 38 haftalığım bir gün sancım agrım var bir gün yok🤕 bebek gelene kadar böyle olacak sanırım
fosforlukalem Hazalderos henüz 27 haftadayım ama önceki hafta benim de çok ağrım vardı. Hafta içi 20şer dakikalık yürüyüşlere çıktım ağrılar geçti. 4 gündür yasak var, tekrar ağrımaya başladı. Bugün yasağa rağmen çıktım yürüdüm daha iyiyim. Yürüyüş yapın bence
_mucizem_ Hazalderos 31 haftamdayım aynı durumdayım yarım saat sağıma yarım saat soluma yatıyorum ağrıdan uyuyamıyorum mahvoldum 😩 keşke bi çözümü olsa.. magnezyum da içiyorum bana Mısın demiyor..
Ahmetasaf07 Ahmetasaf07 evet canım zamanla azalıyor merak etme. Çaresiz dert gibi geliyor ama geçiyor kendiliğinden paracetemol al agrı kesici
Sse 31+6 yiz Bende öyleyim geçmiyor kemiklerim kırılacak gibi bayadır var geçmeyede niyeti yok gibi🙄 kalsiyumu günde 2 kere içersem daha iyi oluyor sanki sende dene istersen canım