__birafitap__ Kızlar özel hastaneler ikili tarama testinde ücret alıyorlar mı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar? Bir de eger ücret yüksek gelirse devlet hastaneleri veya araştırma hastaneleri ikili testi yapar mı bilginiz var mı 🥰
denizsn __birafitap__ 95 TL gibi bir ücret aldılar özel hastane üstelik doktorum o hastanede bile değildi. Ama ben yaptıralı 4 ay oldu 😏
Kayraesra __birafitap__ özel hastaneler ücret alıyor canım ben devlette randevu bulamadigim için yatin özelde yaptiracam 250 lira dedi devlet hiç bi şekilde para almıyor
Wonderanne __birafitap__ ben muayene artı kan tahlili parası vermiştim muayene 100 civarıydı 80de kana verdim devlet yapıyor mu bilmiyorum
Kayraesra Hazalperi ooo çok iyi biz aradık randevu aldik tahlil test 250 lira dediler bizde yarın yaptiracaz hangi sehirdesin
__birafitap__ Hazalperi teşekkür ederim 🥰 acaba normal muayene ücretine artı olarak sadece kan testi için mi ücret isteniyor🌸
Hazalperi Kayraesra adana 250 çok yüksek ya basit bi test zaten bence başka yerlere sorun üçlü test yaptırıcam yarın 70 TL oda
Kayraesra Hazalperi bende ankaradayim inan bende anlamadım ama şuan çok üzüldüm 70 lira ne re 250 lira
Kayraesra Wonderanne siz nerde yaptırdınız ben yarin ankarada özel natomed hastanesinden randevu aldim toplamda 250 lira ücret çıktığını soyledirr telefonda
Wonderanne Kayraesra ben Medical Park Ordu da yaptırdım burda biraz pahalı bile bazı diğer medicallere göre
Kayraesra Wonderanne ozaman ankarada bu fiyat normal bi kaç özel hastaneye sorduk hepsi hemen hemen aynı fiyatı verdi
__birafitap__ Wonderanne bende medical park silivri de yaptiricam canım normal muayene ücreti 71 tl muayeneden başka artı olarak sadece kan tahlili için mi ücret alıyorlar
Wonderanne __birafitap__ evet burda öyle oldu muayenede bebeğin boynu boyu burnuna baktı sonra özel bir kan testi istedi ona da80 lira verdim ama bayaa oluyor 30+2yiz biz