oygenkubra Kuzeyimmm58 canım hamileliğimin başından bu yana çok su içerim . şu an 3.5-4 lt içiyorum ve ona rağmen olmuş . ilk kez yaşıyorum ben de 😫
merve90 ben 2sene önce kızımda 5haftalıkken bi idrar enfeksiyonu başladı en sonunda stent takıldı böbreğim büyüdü erken doğum yaptım yemediğim morfin içmediğim antibiyotik kalmadı doktor ne veriosa kullanın enfeksiyon daha tehlikeli
oygenkubra merve90 çok haklısınız , prospektüste gebelerin son ayda kullanılmaması gerektiği yazınca tereddüt ettim ama mecbur kullanacağım beş gün . sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz bu süreci 🙏🏻
oygenkubra GENCOBGM canım günde 3.5-4. lt su içiyorum , her gün çamaşır değiştiriyorum ve idrarımı hiç bekletmiyorum , rengi de çok açık . yanma da yok tesadüf testte öğrendim .. bütün bunlara rağmen olmuşum ilk kez bu nedenle ilaçla geçmesi gerekir sanırım
GENCOBGM oygenkubra Çok geçmiş olsun tatlım yaa o zaman gebeliğin yaptığı idrar yolu enfeksiyonudur çünkü sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın
Twinksmom oygenkubra Canım bende 2 hafta arayla ikinci kutu antibiyotiğime başladım 12 saatte bir 1000 mg geçmiyor ama arkasından kefir tüket bu seferde mantr yapıyor😪 piyolesptyl en iyi ilaçlardan biri sistit için almıştım
oygenkubra Twinksmom canım çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 evet iyi bir ilaçmış ama prospektüste son aydaki hamileler kullanmamalı yazınca korktum 😟 eşimin amcası jinekolog , ona da sordum ve kullanmalısın dedi . iki doktor da kullan deyince kullanmaya karar verdim . Zaten 5 gün kullanacağım inşallah geçer . sağlıkla atlatalım bu süreci 🙏🏻
Twinksmom oygenkubra Atlatırız umarım sonrası için kullanmamak daha kötü sonuçlar doğurabilir. Geçmiş olsun şimdiden 🙏🙏🙏
tugcebyl oygenkubra bol su tüketimi, kızılcık şerbeti, sabahları suyumun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi, ve idrarı hiç tutmadan yapmak 👌
Kiwi12 oygenkubra ben 13haftalikken munorol toz tek şase kullandım ama yine tekrarladı ve 20 haftalıkken gyno Max. 3adet fitil ve munorol toz verdi
yasemin10 Bendede gebeliğimin ilk haftalarında vardı şuan 22 haftalığım en son gittiğimde enfeksiyon kalmamış dedi doktorum. Bende bol su içtim ve afedersiniz çamaşırınızı kuru tutmaya çalışın her duştan sonra lavabodan çıkınca saç kurutma makinesiyle kuru tutmaya çalışıyorum onunda etkisi olduğunu düşünüyorum umarım tekrarlamaz 🌸
Masmavihayaller12 oygenkubra sirkeli suya oturmak çok fayda ediyor ve ılık su içmek bunları bir deneyin ben faydasını gördüm
seymakara oygenkubra 31+6 yim 12 mayistan beri kullaniyorum ilaci kesinlkle kullanin derim ilacsizda gecmesi mumkun ama ilac dagilimi engeller
Merbe61 oygenkubra 30.haftamdsyim içiyorum brnde yeni başladım bir tane de antibiyotik verdi ikili fitil verdi ayrıca
Merbe61 Makbus evet bu fitilr nezman başlasam kesinlikle enfeksiyon oluyorum akıntı yapıyor onda sanırım enfeksiyona dönüşüyor
Haticem_ ArzuCnbz merhaba ilacın adını hatırlayabildiniz mi acaba, bana da aksef 500 2*1 , monurol 2 şase verdı. 4-5 gündür kullanıyorum. Düzelme yok
ArzuCnbz Haticem_ Monurol şaseyi bende kullandım hiçbir faydasını görmedim . Kullandığım antibiyotik Cafeks 500 mg ve piyeloseptyl kullanıyorum ben faydasını görüyorum çok sukur.
tugcebyl Haticem_ buzlukta vardı dondurulmuş halde, onu su ve çok az şekerle kaynatıp içmiştim normalde nerde bulunur hiç bilmiyorum ama aktarlarda kızılcık marmelatları da oluyor belki onlarda işe yarayabilir