esra_61 Dunyam28 ya aslında benim için sorun değil normal veya sezeryan olmasi beni ikna edemedi doktorum
Meral-5866 esra_61 bence başka Bi doktora daha görün derim canım. Bizler için en iyisi normal doğum deniyor. Sezeryan pek önerilmiyor.başka bir doktor da aynı şeyi derse doktorunun dediğini yaparsın.
esra_61 ipeginannesi Aslinda bu doktora da mecburen gidiyordm annem o hastanenin çalışani olduğu için indirimli muayene oluyordm orda baska doktor yok muydu diceksiniz hepsi ayni bence
esra_61 Esraorhan bebeğinizin kilosu ne kadar benim ki 3750 bence bu kadar kiloya kafasida buyuk olur die düşünüyorum ☺️
2kizanasi Kesinlikle başka bir doktora daha gidin, hatta devlete gidin garanti olsun. Usandım şu sezeryan yanlısı özellerden
Zeyneptoprak esra_61 çatın uygunsa 2-3 hafta ilerde olması kilolu olması bişey değiştirmez canım bende bi doktora daha görün
Belmaaa esra_61 evet dikiş fazla olabilir ama bu normale engel değil bence benim doktorum da sezaryen yanlısı hep bi bahane arar gibi ve başka seçeneğim de yok sezaryen derse devlete gidicem. Bence sen de başka doktora görün
cokkasmabeabi esra_61 mutlaka gorus. doktorlar sancı beklemek istemiyolar. Ben 9 ay aynı doktora gittim hep normal dedi doğum anına gelince sezaryen yapalım dedi gece uykusu bolununce :)
cokkasmabeabi cokkasmabeabi sezaryen bir doğum şekli değil ameliyattır ve anne ya da bebegin hayatı riski varsa yapılmalıdır
esra_61 cokkasmabeabi katılıyorum size bende karşı değilim doktorumda tutarsızlık vardi o yuzden düşünüyorum ben gecen hafta gittigimde kafasi büyük demedi bu hafta dedi ne yani bu çocuğun kafası 1 haftada mi bu kadar büyüdü
Deletedmom411 esra_61 normal doğum yapabilecek misin diye sormasından dolayı bence bir doktora daha görünün. Çatı muayenesi bile yapmamış üstelik nereden bilebilir ki.