GulcanYvz Kızlar ben elbise çok kullanıyorum lohusa zamanı için elbise almayı düşünüyorum kapalı olduğum için uzun kollu düşünüyorum ama öyle dantelli modeller istemiyorum önerilerinize açığım 🤗
Serena GulcanYvz siz aldınız mı acaba gecelik bende tesettürlüyum tam sizin istediğiniz gibi bişi istiyorum da 😊
GulcanYvz Serena yok canım almadım henüz ben toptan bebek alışverişine gidicem Eminönü’ne ordan almayı düşünüyorum
Serena GulcanYvz https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/4177298/678558 Ben bunu gördüm bugün lcwde ama aklıma şöyle bişi takıldı gecelikleri genelde renkleri açık oluyor sizce açık olması sıkıntılı bı durum değil mi bı lekelenmede hemen ben burdayım diyor da 😅
GulcanYvz Serena canım gerçekten çok güzelmiş çok beğendim tam tesettürlük benim boyda kısa tam bacaklarıda kapatır bu model 🤭açık renge gelince hep öyleler canım bu yüzden 2 gecelik 2 pijama alıyor herkes bildiğime göre
Serena GulcanYvz bence çok beğendim önü dugmeliydi ben 1.68 boyundayım benim alt bacağımın ortasına kadar geliyordu ama içimde koyu renk iç çamaşırı vardı denediğimde ve belli olmuştu almayı düşünüyorsanız önce deneyin derim 😊