Merveclkts Kızlar fotoğraf yükleyemiyorum ama nisan 4 de düşük yaptım ve hala adet görmedim bugün yaptığım test sonucu da pozitif bariz şekilde gözüküyor. Böyle olup da gebe olmayan var mı düşünmüyorduk çünkü şimdi bebek
Ahsend49 Merveclkts bende kasımda düşük oldu kürtaj oldum ve 3 ay sonrasında tekrar hamile oldum kasım da doğumum var . Gerçekten onun acısını dindiriyor . Kasım ayında kara kara düşünüp üzülecektim ağlayacaktım ama öyle değil artık yine üzülüyorum mesela ama kasımda bebeğim olacak onu yerine tekrardan verdi allah . Herşeyde bir hayır vardır iyi düşün hayırlısını dile dua et ♥️
Esraa16 Bende düşük yaptım ama istiyoruz bence öyle deme veren Allah tekrar isticek olduğun da Allah korunsaydin keşke öyle deme Allah ’ın gücüne gider
Merveclkts Esraa16 ondan demiyorum canım benim daha düşünün etkisinden çıkamadım ve korunuyorduk zaten
Esraa16 Merveclkts ama bak bir süre sonra sadece onun acısını yeni bir can dindircek çok iyi anlıyorum ben 20 haftalık düşük yaptım rahim ağzı yetmezliğinden hicbsiey düşünmüyorsun psikolojim düzelsin diye bekliycem diyosun ama sonra içinden bir his diyordu tekrar yap çünkü omun acısını o dindirecek gibi geliyor