Halime_ Hamis-2131 merhaba 🥰 7 aylık gebeyim Molfix,in bezi ve ıslak mendilini kullanmayı düşünüyorum pişik kremi olarakta sucoderm ve Bepanthol
Sibelgokhan Hamis-2131 BAKIM 👶küvet seti (babyjem) 👶bebek losyonu (mustela) 👶bebek yagı ( bioderma) 👶biberon emzik temizleyici 👶leke çıkarıcı (green clean) 👶Ateş ölçer (weell) 👶Burun aspiratoru 👶tırnak bakim seti (chicco) 👶banyo termometresi 👶bebek pamuğu 👶bebek bezi (sleepy yenidogan) 👶ıslak mendil(sleepy yenidogan) 👶pişik kremi ( destini) 👶alt açma 👶fırça ve tarak(chicco) 👶şampuan(mustela ) 👶sabun (biobaby) 👶deterjan (green clean) 👶çok amaclı örtü tek kullanimlik
morsunbul95 Hamis-2131 e bebeğin kendi markası olan bebek bezi ve bebek ıslak mendilini aldım. İçerik olarak daha temiz buluyorum
Cafede Hamis-2131 ben kesinlikle kırkı cikana kadar pamuk ve ilik su ile temizlicem poposunu kesinlikle islak mendil surmem ilk cocugumda bilemedim islak mendil kullandim sanki kaynar su dökülmüş gibiydi icim yandi kizimda kullanmadim bu dogacak bebegimdede kullanmicam ha zorlanirim diorsan ilk once islak mendille sil uni baby olabilir markasi sonrada hemen pamuk ve suyla temizle 👍
Gamzeyal Hamis-2131 sleepy bebek bezi sleepy ıslak mendil hametan ve sudockrem inşallah memnun kalırız
RuzgarsMommy Bende pamuk mendil aldim ilk ay sadcee pamuk islatip kullanirim iskakmendil sürmek istemiyorum. Babyland aldım 3lu paket islak mendil sonrasinda kullanmak icin temiz içerikli sonra da bundan mi devam ederim degsitirince sorun olur mu bilemiyorum