Deletedmom302 arkadaşlar 9+5 günlük hamileyim saçımı kestirmek istiyorum ama iyi değil diyorlar fikri olan var mı
Sedaahmett Deletedmom302 ben ilk hamileligimde 2 kere kestirdim. Şuan 2.ye hamileyim, hamileligimin başlarinda anneme kestirmiştim yine. Bence batıl inanç, 🤷♀️
perihankrkya Deletedmom302 ben kesmistim kendim ama 1 aylik hamile olduğumu bilmiyordum hic bisey de olmadı batıl inanç bence 😊
Babyy1S Deletedmom302 aynısını arkadasım dedi banada nasıl sinirlendim ona neymis cocugun ömrü kısa oluyormuş Allah askina sac mı belirliyor cocugumuzun ömrünü bunlara inanarak ne kadar cok günaha sokuyorlar insanı vucudumuzun her yerinde kıl tüh var o zman hic bir yerine dokunmayalım neden ozellikle saç cok sacma bunlara lutfen inanmayın kestirin ve arakadaşımda kestirdi ne kadar sacma oldugunu anladı cnkü
Gozde2549 Ben doktoruma sordum canım kestirebilirsin hiç bişi olmaz dedi sadece boya konusunda 3 ayın tam dolsun bitkiselle boyayabilirsin demişti
Deletedmom302 Bsrbsrr bende bilmiyorum ki saçımı kestireceğimi söyledim görümcem yok asla kesilmez hamilelikte sakın kestirme dedi🤔🤔
Mehlikapartal Babyy1S Her şehirde inanışlar değişiyor sanırım ben de küçüklüğümde anneme söylediklerini hatırlıyorum; çocuğun aklı kısa olur kestirme diyorlardır. Gerçekten saçma 😅
Zlhb Deletedmom302 hep aynı yorumu yapıyorum o zaman tırnakta kesmeyelım kaşta almayalım tüy kıl ellemeyelim 9 ay boyunca kesinlikle batıl inanç 🤷🏻♀️
BusraDevlet83 Deletedmom302 Işte biri geliyor bir cümle kullanıyor, insanın içine kuşku düşürüyor. Ne kadar cahil insanlar var ya! Saç ile ne alakası var çocuğun ömrünün. Onu Allah bilir. Allah’a da ayıp değil mi? Yaradan o, ömür biçen saç kesimi! İlginç..
Bsrbsrr Deletedmom302 bana da çok söylendiler canım İnan ki hiç kulak asmıyorum batıl inançlara inananları sen doğru bildiğini yap 👍🏻
zumrabasra Deletedmom302 banada annem kestirme dedi batıl inanc belki ama ben boyle şeyleri kalbime alabiliyorum içim rahat etmedi kestirmedim dogunca kestiricem ☺️
Babyy1S Mehlikapartal aynen birde cocugunu bu sekilde yetistiren insanlar var😁 insan önce kendini yetiştirdikten sonra anne olmalı ki cocuguna faydalı olabilmeli hurafe seylerle cocugu buyutmemeli hani derler ya koca karı lafları diye aynen de oyle inanan insanlara üzülüyorum bunlara inandığı kadar keşke cocuklarimizi dinimize göre yetistirip inancımızı ogretseler de ahiretini yapsalar gorevlerini yerine getirseler