Ozgekrtkn kızlar herhangi intenet sitesinden beşik sipariş verdiniz mi? Önerebileceginiz bir site var mi ?
NeslihanPiaAbac Ozgekrtkn bebekonfor.comdan aldım ben beşiğimizi uyku setide dahil.İnstagramdan bulmuştum gebeliğimin başında takipte kaldım alan kullanan yorumlarını görünce içim rahat bi şekilde aldım.
Selinnusta Ozgekrtkn gittigidiyordan aldım içindekiler ve cibinlik dahil çok uygun fiyata ve ufacık çizik olmadan geldi
Sumeyyekaya Ozgekrtkn kidobebe sanal diye site var instagram da Bn park besik aldım çokta memnunum canım
Ozgekrtkn NeslihanPiaAbac fotoğrafta görüdügünüz gibi geldi yani bende simdi internetten almayi düşünüyorum ama aynisi gibi gelmez diye korkuyorum
bulutunannesi Pinaryyim sipariş verince buraya yazsan ne güzel olur ☺ Takip ediyorum ama güvenemiyorum
GlahBilgiliPelit Ozgekrtkn anne yanı aldım cnm n11 de istersen linkini bulup atabilirim gayet uygun ve beşik güzel ben beğendim çok.
GlahBilgiliPelit Ozgekrtkn https://m.n11.com/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291 herşeyi içinde cnm gayet güzel geldi 🙂
Ipekokanliya Ozgekrtkn albebekten mobilya besik sipariş verdim çok ta güzel geldi kurulum onlara ait ödemesi urun kurulduktan sonra . Çok memnun kaldım tavsiye ederim