Elifgrsy Merhabalar, 30 haftalık gebeyim ve bugün göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladığını farkettim önerebileceğiniz etkili bir çatlak kremi varmı ?
Nazliiiiii Elifgrsy 38+3 üm 4. Ayda mustela kullanmya bşladım 30-33 gibi çatlaklrı farkttm ama krem bıtince baska bı kreme gctım ve cok memnunm bacakda catlaklarımı toparldı resmen karnımıda toprlck emınim kremım doğumdn sonrada yetıcek kullanıcam ve cok memnunm kremi buraya bırakıom kesinlikle tavsıye ederim 😊
Mehlikapartal Elifgrsy Öncesinde başlaman gerekirdi aslında… Lierac iyi bayaa ama oluşmuş olan çatlaklara bi etkisi olur mu bilmem. Sabah akşam hatta kaşındıkça gün içerisinde de sürmeye çalış yenilerinin oluşmasına engel olabilir. Bir de banyodan çıkmadan önce bebe yağı varsa bebe yağından göğüs ve karın bölgene kullan nemli olmasını sağla o bölgenin. Bu arada olacağa çare yok ne kullansan da ama elinden geleni yap en azından belki işe yarar🤷♀️
NuranB Elifgrsy lierac-Mustela yağ-Hindistan cevizi yağı üçünü her gün düzenli kullandım kuruduğunu hisettimde sürdüm
pinar_123 Elifgrsy zeytin yagini bir saklama kabina koy bimden makyaj temizleme pedlerinden al iki tanesini birden daldirip bi guzel karnina yanlarina beline her gun surebildigin kadar sur yalniz siyah atlet kullan canim leke belli olmuyor onun disinda gun icinde aradada vazelin sur kisacasi bu ikisi ile hic nemsiz birakmayacaksin Allahin izni ile catlak olacaksada cok fazla olmaz yalniz bikini bolgene yakin ve ic camasirinin geldigi kisimlarada sureceksin
Sentrk Ben elancy diye bir krem kullaniyorm 10 gun oldu kullanali..ama ben catlagimi farkedince kullandm zamanla etkisini gorecgm ins
Sedatrk Zeynepese bende sinoz krem kullayorum 36 haftaligim maşallah hiç catlagim olmadı tabi yapı meselesi kimisi ne kullanırsa kullansın çatlıyor. Arkadaşımın 12 haftada başladı çatlakları sinozu önerdim kullandı biraz kesti krem tabi tamamen değil
Hamis-2131 Ben krem degilde yağ kullanıyorum bio oillin hamileler için çatlak yağını bende fark edince kullandım 2 hafta oldu daha çatlamam umarım 😋
Elifgrsy Sedatrk sinozun diğer ürünlerinide çok duyuyorum ama hiç denemedim çatlak kreminide hamilelikte uygun mu bilemedim ondan almadım
Elifgrsy Hepinize çok teşekkür ederim ben çok kilo almadım oluşmaz diye düşünmüştüm açıkcası şuanda iki üç tane çatlak sanırım şimdi başlarsamda etkili olur
Sedatrk Elifgrsy özellikle hamilelik için zaten o krem ben leke kreminide kullanıyorum yüzümde lekeler olmuştu onları da geçirdi ben çok memnunum tavsiye ederim 😊
melindam Zeynepese Genelde Senin Haftandan Sonra Öneriyor Hekimler Bana Doktorum 16dan sonra Önermişti Lierac Kullanıyorum 14 kilo Almama Rağmen Çatlamadım Daha Tabi 31 Haftalığız Belki Sonra Çatlıcam
pinar_123 pinar_123 bu bimden kullandigin pedi her defasinda atma kabinin ustune veya cay tabagina koy 4 veya 5 gun bu ikisi ile sur canim
pinar_123 pinar_123 lierac da aldim ancak bu ikisinin cok faydasi var kuzenim eczaci vazelinin hic bir zarari yokmus ama sadece onu surme gun icinde zeytin yagi vazelin karisimli git sirasi ile ama kuru kalmayacak duzensiz yaparsan hic yapma