Kızlar merhabalar 25 nisanda 31+4 de dogum yapmıstım. Bebeğim 1440 gram dogmustu 23 gün küvezde kaldı ve dün 23. Gününde taburcu oldu. Acaip heyecanlandım bebeğimi vereceklerini bir gün önceden telefonla arayıp söylediler ve o gün sabaha kadar uyuyamadım. Hastaneye 11 gibi gittik o saatlerde vereceklerini demiştiler ancak taa akşm 6 yı buldu vermeleri saatler gecmedi. Heyecan stres hersey bir aradaydı. Bir yandan artık 3 kişi olacagız heyecanı vardı bir yandan merak bebeğimi ilk kez kucagıma alacaktım saat 18:00 verdiler bebeğimi hemşire getirdi kucagıma koydu o an şaşırcksınız ama biraz korktum cunki cok kucuk geldi hocam bu cok küçük dedim daha küçüktü annesi biz büyüttük dedi. Sonra bakarak alıştım.1920 grammış. Sütüm kesilmişti tekrar emzirmeye çalışıyorum suan mama veriyorum bir damla da olsa süt yok gögüslerim eski gögüsler gibi bakalım tekrar gelecek mi? Bebeği küvezde olan küvez yolu bekleyn tüm annelere ufak bir notum var. Bebeğiniz küvezde iken sakın üzülmeyin bu sürecte kendinizi toparlamaya bakın bebek gelince inanın herşey unutuluyor baya rahatlama oluyor bebeğim şuan uyuyor canım oğlum aramıza yeniden hoşgeldin. Sağlıkla kalın arkadaşlar.