HappyMom
Her yediğimize dikkat ediyoruz belki ama faydasını gördüğüm birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.💕
📍Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin! Çok kilo almamam ve hiç ödemimin olmamasının en büyük sebebi… Ayrıca kullanılan demir takviyesi sebebiyle tuvalet problemini de en aza indiriyor.
📍Kuruyemiş her gün belli miktarda yiyin! Kavrulmamış olmasına dikkat edin. Badem, ceviz, kuru dut, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru incir ve hurma (hurmayı son haftalarda günde 5,6 adet tüketmek doğumu kolaylaştırıyormuş ancak öncesinde çok tüketilmemesi tavsiye ediliyor.) Her gün her gün bunların hepsini yiyemeseniz de yiyebildiğiniz kadarını yeseniz iyi olur. Hem bebeğiniz hem sizin için oldukça sağlıklı ve yine tuvalet problemine de çok iyi geliyor.
📍Tahin, pekmez günlük olarak yeseniz iyi olur. Hatta ben bazı sabahlarda cezveye süt koyup içine yulaf koyup ısıtıyorum. Yulaf yumuşadıktan sonra kaseye koyup içine tahin ve pekmez koyup yiyorum hem lezzetli hem sağlıklı. Mısır gevreği gibi koysanız iyi olur mama kıvamına gelince çok tıkıyor bi daha yiyemeyebilirsiniz.😃