annesininkelegi Merhabalar ben 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğim için cok tedirginim ,şimdi 4+2 yim sadece bir kan tahlili yaptırdım henüz. Sizce etrafımızda sevdiğimiz insanlara bu haberi ne zmaan vermeliyiz ? Siz ne zaman verdiniz 🥰
MucizeBekleyenAnne annesininkelegi bende 5+4 aynı bende geçen ay kimyasal geçirdim korkuyorum ama herkes öğrendi bana kalırsa 4 ay önce anne babalar bilsin yeter
musti28 annesininkelegi ben 3 haftalık dı dayanamadım söyledim herkese o kadar erken söyleyince şimdi hani daha doğurmadın mı diye sorular dan bunaldım 😂çok erken söyledim diye onlar 11 aydır taşıyorum sanıyorlar heralde
Sevgi22 annesininkelegi ben ailelere söyledim ama komple çevre 5.ayda cinsiyeti öğrendim öyle öğrendiler hemen söyleme taraftarı değilim ilk gençliğimde söyledim düşük yaptım bunda sadece aileye söyledim
Hamileyim11 Ben 5 aylık oldum Kocam annem dışında kimseye söylemedim 8. Aya kadar da söylemeyi düşünmüyorum
Deleted5544 ben 5 haftalıkken söylemistim herkese ama bir daha olursa daha geç söylerim. tedaviyle olduğu icin rehavete kapılıp yaydım hemen 😂 allah korusun düşük falan olsa çok üzülürdüm tabiki o yüzden 2.de 14-15 haftalarda söylerim sanırım
gzmdnz35 10 haftalık olunca söylemiştik sadece ailemize 5. Aya girerken de akrabalarımıza söylemiştik
HemsireAna Annemlere ilk öğrendiğimde söyledim 6 haftalıktı 🌸 Çevremdeki insanlara söylemedim ama maalesef onlar anlamışlar çünkü sürekli bulantı kusma gibi hassasiyetlerim olduğu için 😂 12 haftalıkken falan da kendim paylaşım yapmıştım bebekle alakalı 🤩 32. Haftamdayım şuan 🧚🏻♀️
Sinemisdemirag annesininkelegi ben de Ocak ayında kimyasal yaşadım şimdi tekrar hamileyim 8 haftaya kadar gizlemeye çalışılmalı diyorlar ama ben 7. Haftada dayanamadım 😊
annesininkelegi Sinemisdemirag bende inslhh kalp atısını duyarsam kendimi tutamayacakmısım gibi hissediyorum 🙈
Sezensu annesininkelegi Keseyi gördükten sonra ailelerimize, kalp atışını duyduktan sonra arkadaşlarımıza, 12. Haftada ikili tarama testimiz güzel çıktıktan sonra herkese duyurduk. Veren de Allah alan da 9 ay beklesen de hiçbir şeyin garantisi yok.. Hayırlı olsun canım 🌸
DamlaNur29 annesininkelegi bizimki baya erken öğrenldi tüp bebek oldugu içim herkes soruyodu tutmusmu zaten düğünlerde kuranlarda soran oldı hep bana kaynanamda bana iş yaptırmadı hep otutturdu ordanda anlasıldı kaç aylık vs diye zaten senelerce bu haberi vermeyi bekledim herkes soruyordu bebek ne zmn diye bıkmıstım artık
Deletedmom399 annesininkelegi biz 13 haftalık olana kadar kimseye söylemedik sadece ailelerimiz biliyordu. Benim de 13 haftalık bir kaybım oncesinde onda hemen söylemiştik herkese ayrı ayrı laf anlatmak zorunda kalmıştık. Şu an 16 hafta olduk hala çoğu kişi bilmiyor canim.