_aysenur 4429 Ben bi tane 10 lu aldım instagramda Bebeantalya diye bi sayfadan kumaşı çok güzeldi onu doğumda giyilmesi için vericem bide isimli güzel bi tane 10 lu yaptırdım oda uniqon diye bi sayfadan oda gerçekten mükemmeldi tavsiye ederim 😊
iremnurkilic 4429 bize hediye geldi instagramdan alınmış çok beğendim %100 pamuk. Modelide çok hoş. Fiyat olarakta gayet makul.
Deleted5544 10lu takımı e bebekten aldım markası ‘bebbek’ şubatta indirim vardı 75tlye aldım gayet güzel bide isimli yaptırdım 3lü takım 60 tlye
Kurtuluss _aysenur uniqon dan aldığınız ne kadar sürede geldi? Kız kardeşim de yaptırmış benim için ama hala bir gelişme yok 1 ay olacak belki yoğunluk varmış 🤔
Tubasim iremnurkilic bu ürün çok güzel ama ben bi türlü bulamadım stokları tükenmiş malesef. Battaniyeli olanı arıyordum 🙈 artık alternatif bakmaya başladım
Wonderanne 4429 ben yumurcak avm var instagramda orda kampanya vardi 10lu 60a aldım birde bebegenden 7li takım bebek için hastane çantası aldım o da indirimde idi 100 liraydi
_aysenur Kurtuluss Şöyle söyliyim resmi tatiller hariç 15. Günde elime ulaştı ben alalı biraz oldu şimdi yasaklar falan olduğu için gecikmiş olabilir ama bi sorun olacağını sanmıyorum gelir allahın izniyle