Nurseda0408 Kızlar 6 gün önce sezeryan doğum yaptım. Merak ettikleriniz, işime yarayan,gerekli gereksiz neler oldu sorularınızı cevaplarım ❤️
bilaloguzunannesi Nurseda0408 hayırlı uğurlu olsun insAllah evet en çok merak ettiğim burda listeler var hepsi gerekli oluyor mu en gerekliler nedir bebek icin kac kıyafet kac adet bez koymak gerekir pijama takımı kaç tane koymuştunuz
hhb53 Nurseda0408 Öncelikle gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Sezeryan anında bir şey hissediyor musunuz ?
Duru-tanem1 Nurseda0408 Canım bana eltim demişti ki ben sezeryan oldm afedersn o idrar yaptığımız yerden bi küçük hortum koymuşlar ona idrar kaçırmasın diye çok aşırı ağırmış falan dedi bundan korkuyorum şuan sezeryandan korkmadigim kadar
Darkgod bilaloguzunannesi sezeryan bilmem de normal doğum da bir takım çocuğa bı beş bez bir ıslak mendil kendine çamaşır takımı iki adet gecelik ve terlik başka bişey kullanmadım normal doğum oldu oda geceliğimin birisi çocuğu doğar doğmaz kucağıma koydukları için Batı yoksa oda batmaz di bir de hasta bezi veya depend 😍 hayırlı doğumlar
Nurseda0408 bilaloguzunannesi ben özel hastanede doğum yaptım canım devlette nasıl bilmiyorum ama ben bir sürü depend falan koymuştum gerekli olmadı 2 tane ordan hasta bezi verdiler zaten bir gün kaldım eve giderken de depend kullandım evde şu an ped kullanıyorum. 1 gün kaldım ama 3 takım kıyafet yetti bana 1 tane de tulum doğumda alt üst takımın üstüne tulum istediler üşür diye. Biz sürekli pişik olmasın diye bezini değiştirdik her 4 saate bir o yüzden 10 tane falan bez koyun en az. Alt üst pijama koydum kendime ama canım acır diye giyemedim bence mutlaka emzirme özellikli 2-3 elbise gecelik koyun çünkü çok terleme oluyor
Nurseda0408 hhb53 teşekkür ederim canım. Ben sondamı da spinalden sonra istedim onu da hissetmedim kesilme vs hiç bir şey hissetmedim. Sadece bastırdıklarını hissettim ama o da acı verici değildi ama şöyle bir durum var benim bebeğim yan durduğu için zor bir ameliyat oldu kesiğim biraz fazla ve çok fazla midem bulandı tansiyonum düştü ameliyatta
bilaloguzunannesi Darkgod teşekkür ederim yazdıklarinız var cantamda hasta bezi yerine depend aldım 😊
bilaloguzunannesi Nurseda0408 özel hastaneye gidiyorum gecelik almadım pijama takımı aldım tavsiyeniz için teşekkür ederim 🤗
Nurseda0408 Duru-tanem1 canım o sonda işte uyuştuktan sonra isteyin çıkarırken de hiç acımıyor merak etme
Darkgod bilaloguzunannesi ya depend normal doğum için zor oluyor sürekli giy çıkart yapman lazım külot gibi ama hasta bezi cırt cırtlı olduğu için açması kolay oluyor
Nurseda0408 bilaloguzunannesi gecelik mutlaka tavsiye ederim canım bir de emzirme atleti 5. Gün giymeye başladın ben göbeğimi topladığı için acım azaldı ☺️