Nergisim09 İki yıl önce bir sitede makale yazıyordum. Orada yazılanlar çeşitli yerlerde yayınlanıyordu. Bir dönem rüya yorumlarıyla ilgili yazdım. Atıyorum konu “rüyada araba görmek” bununla ilgili kafadan yazıyordum, zaten kafadan yazmamız gerekiyordu başka bir kaynaktan olmayıp özgün olması gerekiyordu. Ben de yazmayı çok sevdiğim için her konuda yazabiliyordum böyle hatta bir dönem burç yorumu da yazdım hem de günlük burç yorumu. Bize deniyordu ki “belli bir tarih belirtmeyin mesela Ocak ayında yazıyor olabilirsiniz ama Temmuz’da yayınlanabilir bu yorum o yüzden günlük çağrışımlı yazın tarif olmasın” bunlar günlük yorum diye insanlara sunuluyordu. Bir saat içinde otuz başak burcu yorumu yazdığımı bilirim 😄 Yani o rüya yorumları, burç yorumları orada önemli isimler zikredilse bile doğru değil. Bence her rüya kendine özgüdür. Sizin rüyanız daha çok kaygılarınızı gösteriyor. İnsan aklına getirmese bile korkuyor içten içe. İnşallah sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz, canınızı sıkmayın böyle rüyaları düşünüp💜💗