Subuss6 Ysmnnnnn tek değilmişim 😂 hemde ne garip görüyorum Eşime rüya gördüm bile diyemiyorum çünkü anlatacak bi rüya olmuyor ortada 😳 büyük ihtimal hamilelikle ilgili ama sebebi ne merak ediyorum 😂
merve6106 oda birşeymi ben iki haftada bir eşim telefonda başka kadınlarla konuşuyor görüyorum bide uyanıp adama trip yapıyorum adam hep yanımda telefonuda ortada oda kızıyor bismillahsızmı yatıyorsun diye 🤦🏻♀️
merve6106 oda birşeymi ben iki haftada bir eşim telefonda başka kadınlarla konuşuyor görüyorum bide uyanıp adama trip yapıyorum adam hep yanımda telefonuda ortada oda kızıyor bismillahsızmı yatıyorsun diye 🤦🏻♀️
_Koncuy_ Ysmnnnnn Eveet her gece, hatta her gözümü kapattığımda. Şurada bi 10 dk kestireyim desem bile. 10 haftadır sadece 1 gün görmedim rüya çokta rahat uyumuştum o gün. Bazen sıçrayarak bile uyanıyorum malesef 😑
Gunes55 Ysmnnnnn dun gece kocam bana bi panda yavrusu almisti ruyamda. Var gerisini sen dusun. Panda yavrusu 😂
Sezensu Ysmnnnnn Ben saçma sapan rüyalar görüyorum bi ara her gece başka bi şehire gidiyordum Sivas’a gittim Bursa’ya gittim Kapadokya ya gittim çok komik ve garip rüyalar görüyorum 😂
mirayandme Bende sebebsiz yere jel eşim e sinirleniyorum rüyamda 😄 uyandığımda da sınırlı oluyorum rüyanın etkisi geçene kadar bide hep erkek bebek görüyorum kızlar
Wonderanne Ysmnnnnn bende de oluyordu eşim çok kıskanç rüyalarımda hep onun kıskançlık yapacağı şeyler yapıyor gibi görüyordum kendimi bu ara ya görmüyorum ya da hatırlamıyorum
Mine_Nur123 Ysmnnnnn canım bende hamileligimi öğrendiğim günden beri degisik tuhaf rüyalar görüyorum ve hic aklımda olmayan kişiler alakasız yerde böyle garip bir şekilde bunun sebebi hamilelikte salgılanan hormonlardan dolayı olurmuş