Brberelf Kızlar bebek maması olarak ne kullanıyorsunuz yada kullanmayı düşünüyorsunuz en iyisi hangisi fikri olan bizle paylaşabilir mi ♥️
MelikeEmre_ Brberelf ilk oğlumda evoliva he hipp markasindan memnun kaldım digerlerini denedik ya kabızlık yaptı ya gaz yaptı bebekden bebegede degisiyor canım ama Öneririm bu iki mamayı😇
BusraDevlet83 Brberelf Aslında Hipp, Sma, Evolvia, Golden Goat öneriyorlar. Ben şimdilik Sma aldım. Yalniz çocuktan çocuğa değişiyor. Kimisine Hipp iyi gelirken, kimisine de Sma iyi geliyor. Deneyip görmek lazım. Ama bu mamalar içerik açısından çok iyi mamalar.
Brberelf MelikeEmre_ çok sağol canım ♥️ Sma kullandın mo hiç peki onu da eczaneler çok öneriyor ama karar veremedim
Brberelf Ebrdef memnun kaldın mi peki bana da eczane aptamil yerine SMa kullan demişti de herkes aptamil kullanıyorum deyince buraya bi sorayım diye düşündüm bende
Brberelf BusraDevlet83 bende sma aldım bakalım nasıl olacak içeriği iyi olsun da önemli olan o sütüm yetersiz geliyor bebeğe çünkü çok teşekkür ederim canım
Ebrdef Brberelf ben çok memnundum ne gaz problemi ne gelişim problemi hiç yaşamadık, bize doktor ilk seçenek Sma olsun mamada demişti