Busracmm_ Akcanbebek anladım cok sağolun☺️ bende önümüzdeki hafta 37 haftam oluyor , kontrole gideceğim doktorum bakalım ne diyecek dogumla ilgili duruma göre yazdıracağım Artk😊
Akcanbebek Busracmm_ Annem 10 gündür İstanbul’da yanında yani doğumda sonra birazdaha kalıp dönecek eğer şehirler arası giriş çıkış yasağı kalmamış olursa doğum belgesi ile tekrar e devletten izin çıkarıp dönecek . Rica ederim ne demek bulunduğunuz yerde valilikten daha net ayrıntılı bilgi alabilirsiniz benim ailem öyle yaptı
Melek14-10 Bizim de hesaplara göre 2 günümüz kaldı ama daha bir şey yok ortada. Hurma yiyorum ama tarçınlı su ilk defa duydum, ılık suya falan değil demi normal suya tarçın koyup içtiniz 🙈
Cansuu54 Melek14-10 evet canım normal suya koyup kaynatacaksın biraz bekle demlensin o şekilde iç.. bir faydası oldu mu bilmem ama ben yaptığım herşeyi inanarak yaptım tabi en önemlisi bol bol dua🤲❤️
Cansuu54 Sinem62 benim nişanım geldikten sonra sancılarım başladı suyun gelmemişti ama doktorum suyumu patlatınca nasıl bişey olduğunu anladım, bildiğin bardaktan dökülür gibi akıyo ayırt etmemek mümkün değil canım. O şekilde olduysa doktorunla iletişime geç derim
Eloni_12 Cansuu54 cansu hanım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Ben birşey soracaktim.4 gün izin verdi demişsiniz . Sınırı bu mu. Birde nasıl başvuru yaptı anneniz benim annemler başvuru yaptı ama reddedildi
Cansuu54 Eloni_12 neden 4 gün olduğuna dair hiç bir bilgim yok canım🤷♀️ E devletten başvuru yaptılar doktordan aldığımız belgeyi de sisteme yüklemişler o şekilde izin alabildiler
Cgla__ Cansuu54 sagol dua ettiğin için bnim 3.doğumum ama ben çok kork7yorum ilk kızımı 19 yaşında dog7rdum 2. Si 24 yaşında Pek Anlayamadim ama bu korkutuyo acikcasi
Cansuu54 acemi_anneee belden iğne yapıyorlar sancıları en az derecede hissediyorsun, çok daha rahat bir süreç olmuş oluyo canım
Blackkcat Cansuu54 gözünaydın canım😍Sakarya hastane muhabbetlerinde çok karşıma çıkıyordun☺️Hayırlısıyla doğum yapmana çok sevindim😘,Allah analı babalı büyütsün💕
Cansuu54 Blackkcat çok sağol canımmm Allah razı olsun❤️ Darısı başına inşallah rabbim tek nefeste kurtarsın🙏❤️
merus Saglikla buyutun insallah bende beyhekim de yapacagm dogum hastanede kaldiniz mi acaba yatiriyorlar mi normal dogumda
Cansuu54 merus canım ben sabaha karşı 03.45te doğum yaptım öğleden sonra taburcu oldum. 12 saat falan anca kaldım yani☺️
Cansuu54 Akcanbebek aynı belge ile tekrar izin alabiliyor mı canım yoksa doktorun yeni bir rapor mu yazması lazım ?