Blge28 Aybarsnannesi artık hareketleri belirli saatlerde olmaya başladı ne zaman uyuyacak ne zaman hareketlenecek biliyorum😊 sağlıkla gelsinler inşallah
Blcns Aybarsnannesi benim kız da kıpır kıpır durmuyor 😁 o hareket ettikçe mutlu oluyorum. Ama sırt ağrısı beni mahvetti. Oğlumda hiç böyle olmamıştım 😔
Glcnelz Kıpır kıpırız hiç durmuyoruz. Canım acıyor bazen tekmelerinden. Az kaldı sabır diyorum hepimize
Baharbal Glcnelz sıcaklarda bunaltmasa doğurmak istemem de çok bunalıyorum bi ara da ağrım çok oluyordu keşke doğursam diyodum magnezyum kullanınca ağrılarım geçti hiç doğurmak istemiyorum 7 ay nasıl geçti anlamadım
Glcnelz Baharbal doğsunlar bence bu sıcakta onlarla vakit güzel gecer bence. Ben artık zamanı gelsin doğsun diye bakıyorum magnezyum bende kullanıyorum ama yok ağrılar devam bende
Esilyaa Ah sorma bacım ayaklarımın üstüne basamıyorum çok şiştiler oğlan desen çıkarın beni buradan diye isyan ediyor 🤦🏼♀️
Glcnelz Esilyaa bu ayakların şişmesi bendede var sabah incecik akşam pamuk şeker gibi kocaman oluyorlar birde sanki aylarca topuklu ayakkabıyla gezmiş gibi hissediyorum. Dinlenin bol bol