FadimeUysal Folik asiti hamile kaldıktan sonra kullanmya başlayınca pek faydası olmuyo deniliyo doğrumu bumu bilgisi olan varmı kızlar?
FuatTataroglu FadimeUysal olurmu canm hc alakasi yok hergunun faydasi var bebisin beyin gelisiminn yuzde 50 sini folik asit sagliyo o yuzden ogrendigimz andan itibaren kullanmamz gerekiyo ❤
Fdnozc FadimeUysal aaaa tabiki de öyle bisey yok folik asit tam tersi çok faydalı düşünsene iştahsız oluyoruz kusuyoruz bulantımız oluyo Vitamini almazsak daha kötü oluruz
ErvaVeBebegi FadimeUysal ben hamile kalmadan öncede kullaniyordum doktorum vermisti ve hala kullaniyorum suan 7 haftaligim faydasi vardir tabi vitaminler var gelisim icin mesela günde yemedigin ispanak vitamini vs gibi vitaminler aliyor vucudun yani zarari olmaz faydasi olur insallah 😍 kullan canim
FadimeUysal Bilmiyorum nette bi tane doktor öyle söylemiş tesadüfen görmüştüm.bende hamilelikten önce kullanmadım hamile olduğum öğrenince kullanmaya başladım.öyle bi yazı okuyuncada moralim bozuldu 😬
FuatTataroglu FadimeUysal yok canm bende hamile kaldigimi ogrendigimde basladim kullanamya oncesnde bende kullanmadim
FadimeUysal Evt hamile kalmadan önce kullanmak gerekiyormuş ben bilmiyodum sonradan duydum bilseydim önceden kullanırdım ama ilk hamileliğimde de öğrendik ten sonra dokturum verdiğinde kullanmıştım.