SeHer1909 Urazakininannesi ay cok yakın bir arkadaşımın Uras cocuk maşallah yasa ben şimarık çocuk sevmem normalde ama maşallah öyle akıllı ki kafa zehir gibi 4 yaşında şu an . Ama anne cok önemli ya cocuk telefon ne bilmiyor hep etkinlik peşinde bakalım biz nasıl olucaz. Çocuğa en büyük etki annede
Masmavihayaller12 Dtanne Yahya veya Yusuf ismine sahip olan çocuklar çok uslu oluyor tavsiye ederim :)
Seher87 mirayandme bnde var şimdi büyümüş de küçülmüş 1.30 boyunda akıllı bir adam gibi..çalışkan ve terbiyeli 👍
Seval22 mirayandme Akın mı mesleğimin ilk yılı mesleğimi bırakmama sebeb oluyordu kimsenin aklına gelmicek yaramazlıklar yapıyordu 1 tane akın diye öğrencim oldu oda bana yetti 😫
Seval22 Bakalım ben eleye eleye ne koycam bebeğime isim 😂 her isimle var bi anım 10 yıl 300 ü geçik çocuk
Mehtap74 Dtanne ilk oğlum Mert ilk seneler çok zorlayıcıydı ama şuan 12 yaşında okula başladığından beri çok akıllı mantıklı kavgayı sevmez anneyi çok sever düşkünler her konuda yardımcı sağolsun oğlum
_aysenur yefeninannesi Ay çok yanlış yapmışsınız bi abimin oğlu yusuf inanılmaz sakin bir bebek ve çocuktu şuan 15 yaşında hala öyle diğer abimin oğlu efe allah kabul etsin acayip tersi valla 🙈😄
yefeninannesi _aysenur ben ikisini birleştirdim hangisi gelirse şansıma dedim yaramaz kısmı denk geldi 🤣🤣🤣🤣😝😝
_aysenur Mucizem009 Eşimin adı görkem öyle sakin efendi iyi huylu ki anlatamam kayınvalidem de söylüyor küçükken de aynıymış hani derler ya kız gibi diye biraz öyle hiç kavga gürültü arsızlık yok maşallah çok severim kendisini tavsiye ederim 😊
SeHer1909 ruyam51 ayy Allah sağlıkla büyütsün zıpırlık da güzel pısırıktansa gözü acık olsun severim ben öyle 😍🙏
mirayandme Bizimde eşim ve benim baş harflerimiz A ve K o yüzden erkek olursa Akın kız olursa Akşın koymayı düşünüyoruz
ruyam51 SeHer1909 Aman kardeşim dur hele sürekli ev dagtr sürekli sokak ister sokaga götürmem dersem döver😅😅
Birhemsire_anne SeHer1909 şuan hayal ettim karacaa diye bağırdığını falan😂 haha İnşallah yaramaz olmazlsr bebişler
SeHer1909 Birhemsire_anne sağlıklı olsun da yaramaz da olsa gözüm yok baksana ortalığa böyle bir dönemde bebeklerimizin şansına.