Iyi gunler kizlar gecen hafta cuma ayin 15inde sezeryan ile oglumu dunyaya getirdim bebegim makat gelişimi olduğu icin planli sezeryan oldu oncelikle sunu diyim sezeryan dogum ile ilgili hersey sorabilirsiniz sabah gittik imzalar feln atildi nst bagladilar sondayi taktilar ama bende yalvariyom neolur uyusukken takin die ordaki ebe cok ilgiliydi cok saolsun genel anestesi oldum buarada neyse sondayi takti ana bumuydu dedim okadar yani hic acimiyo kizlar hic sonra damar yolu actilar biraz bekledim ameliyathaneye gtrdler beni ama gayet sakinim ve haytmda ilk defa ameliyat geciriyom neyse ben doktoruma dedim ki once allaha sonra sana emanetim dedim bende dua etmeye basladim falan ana bi bakmisim ben gittim kizlar ama sonrasi 5 6 saat sonra kendime geldim ora sanciliydi yalan soyliyemem acahip sancim vadi karnim oyle bi agriyoduki canimdan can gidiyodu bağıra bağıra 5 6 saat gecirmisim oğlumu getirdiler yanima onu gorunce zaten daha bi kopuyosun aglamaktan sütümü vermeye calistilar sütüm gelmedi bide bende veremiyodum sancilarimdan dolayi onlarda sekeri dusmesin die mama verdiler neyse o gun hastanede esim kayinvalidem annem vardi kizlar sunu diyim size sezeryanin ilaci yürüyüş baska hicbirsey deil ben aksam 9 da kendime gelince bi kalktim aglaya aglaya ama yürüyüş yaptim zar zor yaptim ama gor hemsire 5 tur at dedi ben 15 tur attim sonrada sancim fazla olmadi gittim uzandim 1 saat snra tekrar klktm yurudum yani hep yurudum ve ertesi sabahi saat 11 de taburcu edildim eve geldim kaynanam ile annem benle kaldilar bi gorun aksam iftar yemeklerini hzrlym sahuru hzrlym onlarda sasırdı 😂yani demek istedigim siz kendi doktorunuz olun azimli olun dayanikli olun ben yaparim deyin yani hep siz motive edin kendinizi kizlar sutum hastanede gelmedi ya eve geldim gaz çikarici ve süt yapan cay var humay die abi on numara bi cay ya bi ictim onu sonra 4 saat sonra hem gazi cikardim hemde sutum geldi yani cok uzattim valla hakinizi helal edin ama on numara bisey ya 4 yildir evliyim oglumu gordukten sonra keske hemen yapsaydim dedim anlatilmaz bir duygu o kokusu varya cennet cennet bakmaya kiyamiyosun evlat neymiş dedim boyle ya rabbim herkese taddirsin sizede hayirli dogumlariniz olmasini diliyorum canlar bide sizden ricam oglum dogarken kalca kemiginde hafif kiriklik var dediler iki bez bagla gecer dediler bizde oyle ypyoz yarin filim fln cekilcek onun icin dua edermisiniz 😘hersey sorabilirsiniz