Ebru1919 Kızlar kasıklarımın orda kısmında yumurta gibi hafif bir tümseklik var gibi elimi gezdirirken hissediyorum normal mi dir sizce kontrolüme 10 gün var ??
pera_ Ebru1919 beze olması lazım o haftalarda benimde şişmisti bi iki defa korkma ama yinede doktoruna sor gittiğin zaman tabi o güne kadar kalmaz diye düşünüyorum
esrAlp Ebru1919 benimde sol kasığımın üstü Sert ikinci gebeliğim ama bunda sanırım kendimi daha çok dinliyorum Bebeğin olduğu yer sanırım bilemedim 🤷🏻♀️
Sedaca Ebru1919 zaman zaman olup gecıyorsa bende de oluyordu gazdan dolayı bir anda oluyor sertlesıyor tümsek nokta seklınde sonra gecıyor yıne oluyor
pera_ Ebru1919 evet ama dediğim gibi doktoruna göster tabi bende geçti ama her bünye bir olmuyor ama kendini korkutma derim rabbim başka dert vermesin 😊
Rzs Bende 11+3 um kizlar dün bi anda kanama geldi şarıl saril boşaldı iki hastaneye gittim doktorlar kanama alanı gormedi iğne yaptılar şimdi hafif kesildi sizde oldu mu hiç
Ebru1919 Rzs benim 6+5 de olmuştu adet gibi oldu hatta kanama alanı da vardı benim iğne olmuştum haftada bir iki hafta oldum progestan fitil de kullanıyordum zaten dinlen dedi bana yatıyorum bende
Rzs Ebru1919 bende gecen hafta ufak kanama alani olusmus dedi progestan kullandım geçmişti dün durduk yerde kan boşaldı taze kan doktorlar kanama alanı bulamadı iğne oldum dinleniyorum ama çok korktum cnm