Nazliiiiii Kuzeyimmm58 yo hiç sanmıom 😂 bakası yok heralde cuma kontrlm vr 38+6 olmş olcm bkmazsa soram dyom
ilkbahar Hahhsueoe benim uygulamada da 24 temmuz görünüyo 42 hafta… ama doktor tahmini doğum derken en geç 6-7 temmuz dediği olmuştu ilk haftalar… 🙆♀️ Bence benimki temmuza kadar bile beklemez haziranda doğar gibi 🤦♀️😀
Busrababacan61 Kuzeyimmm58 36. Haftada gitmiştim ben sonra nstye baktı sancım yoktu 2 hafta sonra gel dedi şimdi her hafta gidiyorum alttan muayene olmadım 38. Haftamdayım 39 da olucam galiba 😂 ama 37. Haftada falan sanırım alttan muayene ediyorlat
Busrababacan61 Nazliiiiii hahaha benimde etmedi normal istiyoruz diye sanırım bekliyor doğum başlayınca duruma göre karar verecek sonuçta şimdi açılmam olsada sancı ve suyum gelmedi bişey yapamıycak suni vermesi içinde erken 40 kadar her türlü bekletecek 😂
Busimss Kuzeyimmm58 ben kendim belirlemiyorum kontrollerimi doktorum en başından beri 2 hafta da bir hep çağırır ☺️ 31+4 teyim bende en son 30+6 da gittik ama yine 2 hafta sınra çağırdı.
Kuzeyimmm58 ftmctn5151 fazla bilmiyorum buraları yeni yeni öğreniyorum eşimde hep arabayla götürür getirir her yere tek yollamaz hiç bi yere yoksa şimdiye heryerimi bilirdim 😂
Sngl_irem Kuzeyimmm58 benim doktorum 1 ay sonra çagırmıştı 36 haftalık oldum şimdide haftada bir çagırıyor
Busrababacan61 Nazliiiiii yarın 38 olucaz 😂 annem Perşembe günü gelecek o gelene kadar doğurmamam lazım 😂😂😂
Nazliiiiii Busrababacan61 belirtin varmı cnm bnm arada aqrılr yokluo bugun gene cok oldu bide karnımda toplanıo bıyere ama toplndımı cok acyo hiç olmzdı ole 😑
Busrababacan61 Nazliiiiii 3 haftadır toplanma oluyor zaten ama sancılar 4 gündür canımı yakmaya başladı ama benim bebeğim zayıftı en son 40 ı bulabilir diye düşünüyorum bilemiyorum da 🙄
Sdaakll Hahhsueoe 30 haziran gozukuyo suanda eger erken gelmek istemezse bebis ☺️ 15 gun onde gidiyor cunku
Busra_koc Kuzeyimmm58 kizlar ben sivasliyim eşim asker ben annemin yanına geldim doğumu nerede dusunuyorsunuz konuşalım biraz