Kuzeyimmm58 Günaydın kızlar ☺️ 32. Haftamdayım çok şükür bir sıkıntım yok standart ağrılar dışında ama alttan muayene veya başka gereken muayene için ne zaman gitmem lazım ☺️
ilkbahar Kuzeyimmm58 alttan muayene 37.haftada yapılıyo sanki 🤔 ben 32+4 üm bayramdan sonra gitçem inşallah bi aydır gitmiyorum 🤦♀️🤷♀️
Gul-08 Kuzeyimmm58 en son 32de gittim ben de 3 hafta sonra yani yarın 35+1 de tekrar gideceğim, bu sefer gün verecek🙂 çok heyecanlı💃💃
Brokoli Kuzeyimmm58 canim 31. haftamda gitmiştim, doktorum iki haftada bir gel bundan sonra dedi. yarından sonraki gun tekrar gidecegim. 33. haftamdayim
Kuzeyimmm58 ilkbahar bende en son 29 da gitmiştim 3 hafta olmuş bayramdan sonra giderim o zaman bende bakalım ☺️
Slnvlkn ilkbahar bende sizinle aynıyım 28. Haftamda gitmiştim her şey iyiydi çok şükür sonraki randevumu da 1 hazirana aldım nasipse o zaman gidicem ☺️
ftmctn5151 32+1 de gitmiştim rapor almıştım. Sonra 35 te çağırdı tekrar. Yarın gidicem 35+2 yiz bugün
Kuzeyimmm58 ftmctn5151 32 haftalıkken genel kontrol yaptılar dimi suyuna rahim ağzına çocuğun boyuna kilosuna baktılar ekstradan bişey oldumu acaba
ftmctn5151 Kuzeyimmm58 aynen genel.kontrol yaptı. Nst ye girdim ekstra ilk girisimdi zaten Nst ye herşey yolundaydı çok şükür. 35 te tekrar gel dedi
Kuzeyimmm58 Gul-08 ayyy benide heycan bastı Allah kolaylık versim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️😍
Kuzeyimmm58 ftmctn5151 eşim sivaslı ben tokatlıyım ama sivasta yaşıyoruz evlenmeden önce istanbuldaydık 10 ay oldu evleneli sivasa taşındık eşim memleket sevdalısı 😀😍
Sdaakll Kuzeyimmm58 34 haftalikken cagirdi doktor beni nts e bagliycaklarmis ondan sonra kontroller haftada 1 e dusucekmis suanda 32.+4 um 32 de muaynem vardi
Busraarsub Kuzeyimmm58 valla ben en son 30 da gittim bana 37 de gel dedi hiç anlamadım tam tersi erken çağırması gerekiyordu artık. Bende 35. Haftaya randevu aldım şuan 33+6 yim
Cvcvvv Busraarsub yok artık insan 1 ay zor dayanıyor 7 hafta sonra gel ne demek 😕 ben merak ediyorum napıyo ne diyo bide 30lu haftalar yani iyi yapmışsın bence randevu alarak
Kardelenyigit 32de 3 hafta sonra gel demişti 35te gittim sonra ki zamanlarda da her hafta düzenli gelmemi istedi 😊38 olucam yarın,randevumuzda 2 gün sonra
ilkbahar Hahhsueoe son adet tarihi 4 ekim benim canım ☺️ Banu çiftçinin uygulamasına göre bu gün 32+4üz 😃