Cigdemveminik Kızlar merhaba 29+3 günlük kızıma hamileyim geçen hafta bebeğimin suyunun azaldığını öğrendik bugün tekrar muayenemiz var inşallah herşey yolundadır ilk hamileliğimde oğlumu suyu azaldığı için kaybettim çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var🙏🏻
Sezensu Cigdemveminik Dua ediyorum senin için canım sağlıkla al kucağına inşallah Rabbim yardım etsin 🙏🏻
Deletedmom192 Cigdemveminik bu güzel günün var gecenin hatrına en güzel haberleri alın sıkıntısız devam edin 🤲🏻 Bu su azlığı ne ile ilgili çok görüyorum bu konuyu içtiğimiz su az diye mi ?
Dzeyy Cigdemveminik canım rabbim inşallah bebişine sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuştursun seni bol bol havuç suyu iç suyu çogalttığını duymuştum birde bol su iç allahın izniyle inşallah herşey iyi olur bugğn kadir gecesi çok dua edicem senin içinde. Birde serklaj varmıydı sende
Cigdemveminik nil_sugra evet hergün yavuç suyu içtim ve armut yedim şükğr geçen haftakine gör daha iyiymiş🙏🏻
Mirayiko Şu güzel mübarek gün hürmetine Rabbim evladını korusun canım🌸 Bol bol dua et sende hep iyi düşün kötüyü aklına getirme Allahın izniyle birşey olmaz 🌿
Cigdemveminik Deletedmom192 hayır içtiğimz suyla alakalı değilmiş nasl azaldığınıda bilmiyorm bazen sızıntı şeklnde bazende idrarla su akıyormş farkedilmyebiliyor yani
Cigdemveminik Dzeyy allah razı olsn havuç suyu içiyorm birhaftadır serklaj yokm rahim uzunluğum iyi 🙏🏻
yefeninannesi Cigdemveminik rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin i zamanı gelince inşallah canım Havuç suyu içmiştim bende ilk hamileliğim de
Cansummm Cigdemveminik Allah yardımcın olsun sağlık versin inşallah prenses 3 hafta daha dayandı mı Allah’ın izniyle doğsa bile birşey olmaz 🙏🏻
Cigdemveminik Cansummm allah razı olsun doktorum geç haftakine göre dha iyi oldğunu söyledi suyunun 34 ü atlatırız dedi inşallahh öyle olur çok saolun🙏🏻
Cansummm Cigdemveminik inşallah canım Allah büyük bu günde bol bol dua et 🙏🏻🙏🏻Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin zamanında kucağımıza alalım