Gozde_coskun https://hizliresim.com/ViOxRs Dün kontrolumuz vardı 12+3 .doktor ben sormadan bısey demedı Sonra cıkıntı gorunce dırek erkek dedım, doktor olabılır snrası yok hayır bı kelıme kullandı olabılır 16 haftayı beklıcez dedi . Siz ne düşünüyorsunuz 🙂 o cıkıntı dıkkatlı baktım ortada degıl bacanının yanına ama bılemıcem
Gaazell Gozde_coskun 3.resimde belli erkek olduğu çıkıntı var ama dokturun dediği gibi 16.haftayı beklemek dahi cnm değişebiliyor
Deletedmom192 Gozde_coskun ya yanlış yazdım onu soracaktım 🤣 ne dedi doktor bilgi verir misiniz biraz boyu gramı vs kalp atışı onun dışında ense kalmışını ölçüsü ile ilgili haftaya gideceğim o yüzden soruyorum ne kadar sürdü
Gozde_coskun Deletedmom192 cok uzun surmuyo hemen emseyı olcuyo buruna bakıyo okdr normal nasıl kontroller gıbı canımm ,hersey normal cıktı zaten korkulck tedırgın olck bısey yok cnm senjn nadıl gdıyo hmılelıgın
Deletedmom192 Gozde_coskun çok halsiz ve yemek yemeyerek geçiyor 😁 hiç besleneniysem tek yendiğim peynir ekmek beyaz ekmek o da kepekli de değil mide bulantısı oluyor sabahları her yerim kupkuru oldu suratım sivilce dolu yüzümde tüylenmeler çıktı