Klasik bir başlangıç olucak ama bir gün bende buraya yazıcağım hikayemi merak ederdim hep.. ☺️ 4 haftalıkken başladık bu uygulamaya şimdi mezun oluyoruz☺️ 26. Haftama kadar tek sıkıntım istifraydı, 30. Haftamda bebeğimin suyunun sınırda olduğunu erken Doğum riskim olduğunu söylediler. Ve hastaneye yattım 1 hafta kaldım suyum biraz çoğalınca gene taburcu oldum ve kontrollerim hafta da 3 e çıkmıştı. Öyle böyle derken 36. Haftamda doktorum karın çevresindeki geriliğin 4 haftaya çıktığını söyledi. Riske atamam Pazartesi alıyoruz dedi. Küveze gireceğini biliyordum. Ama az kalıcağını da söylediği için rahattım. Yeter ki aryam iyi olsun dedim 🤲🏻 Pazartesi 11 de spinal sezaryen için ameliyathaneye alındım. Bi sürü insan soğuk bir yer başta korktum gerildim. Sonra sakin olmamı söylediler ve belimden iğneyi yaptılar İnan’ın damar yolu daha çok acıtıyormuş gerçekten. Ayaklarım uyuştuğu an başladılar ve kızım 11:18 de dünyaya geldi ☺️ Ağlayışı hala kulağımda 🥺 2425 kg 50 cm doğdu 🥰🙏 şimdi küvezde kızım ve benim için dua eder misiniz? Sorularınız olursa cevaplarım bu arada aklımdayken lütfen yanınıza bol bol deepend alın. Bide pijama alt üst. Ben çok istifra ettim çok kanamam oldu sürekli üstüm battı.. sütüm henüz gelmedi umarım hemen gelir🤲🏻