arkadaşlar meraba ☺️ bi vajinusmusluydum 9 ay onunla birlikte yaşadık eşimle sonra nasip ki bi doktor bulduk ve bize işık oldu tedavi olduk ççok şükür çok üzüldüm bu süreçte ama elden care gelmiyor 🤷♀️tedavi olduktan 3 ay sonra kelebegim 🦋içime gelmişti bi mucize gibi hiç bu kadar erken olacagına ihtimal dahi vermiyodum ama gönülde istiodı tabi 🙃başladık 9 aylık maratona rabbime bin şükür ki çok güzel bi süreç geçirdik taşan 🐇 kızımla yürdük saglıklı beslendik güldük hep pozitifte kalmaya çalıştık bedenimizi ve psikolojimizi normal doguma hazırladık ☘️ taki 36 haftada ilk nst çekilince minigimin kalbi normalden yüksek atıyordu ve aralarda ani düşüşler oluyordu ve tekrar çekinlerimizde düzeliyordu ama insanın icinde bi şüphe kalıyordu.cumartesi günü düzensiz kalp ritminde. dolaayı yatış aldık gece 11 de düzeldi ve çıktık ama ben pazartesi yani dün başka doktoro gittim onada anlattım böle bi durum oldugunu o da nst istedi ve tabi çok yüksekti gene. dedi ki doktor benim bi yakınım olsa sezeryanla dogurturum bebegide çocuk doktoruna emanet ederim dedi tabi biz bi panik olduk .zaten normal tamamlamamız gereken hafta dolmuştu 38+1 kendi doktoruma geldim anlattım ve acil sezeryanla tavşan kızımıza kavuştuk ve çok şükür bi sıkıntısı yok herşey yolunda 🤲 çok uzun oldu kusura bakmayın sezeryanımda iyi geçti uyudum amalyethanedeyim uyandım odamdayım bebegim nerden ne dedi doktor diye sordum sürekli ☺️ 3100 kilo ve 50 cm ile hayat mücadelemiz başladı ☺️ sormak isterseniz cevplarım aşagıda bura çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰