Deletedmom_9 Merhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon yaptım 7 mayısta yumurtlama gördüm bu gün adetin ilk günü 32 günde 1. Yumurtlama dan sonra kaç günde testte cıkabilir sizce ne zaman test yapmalıyım. Yumurtlama dan sonra 11 gün gecti
ozgeecan9 Deletedmom_9 kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama benim yumurtlamadan 12gün sonra cıkmıştı. İnsallah hamilesinizdr🤲🏼❤️
58Vildan En azından 10 gün bekleyin ben 3 gün geciktiginde yaptım negatif çıktı 7. Gün kanda çıktı hamile olduğum
caglanurr Canım ben ovülasyon hiç yapmadım ama adetimden 6 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan aldırdım oda pozitif çıktı
58Vildan Deletedmom_9 ne zaman tuttuğunu bilemeyiz canım belki ovulasyon dan önce tuttu ama sen kesin sonuç almak için biraz daha bekle derim hamile olduğunu şöyle de anlayabilirsin adet olacak gibi sancın var ama kanaman yok 😊 Rabbim gönlüne göre versin inşallah
rabiass Kişiden kişiye degisiyo o durum. Adetime 5 gün kala öğrendim çok net çıktı. 3 haftalıkken öğrendim kan testinde 118 çıktı değerim çok iyi dedi doktor.