Cemre-1993 Kızlar Benim gibi idari izinli olanlar ne zaman başlayacağımızdan haberiniz var mı yada bir duyum aldınız mı
Ececem Cemre-1993 bende idari izinliyim şu an için süresiz izindeyiz. Ben bayramdan sonra tahmini yapacaklarını düşünüyorum ama vaka sayısı 2 iken izine çıkardılar kolay kolay bozacaklarını sanmam
Deebg Cemre-1993 Haziran ayında başlarız artık diye düşünüyorum ama bellide olmaz canım Çarşamba günü idari izinler için toplantı olacak net bir açıklama yaparlar diye düşünüyorum
Cemre-1993 Deebg evet bende duymuştum ayın 20 Sınde kesin karara bağlanır diye ama bakalım hayırlısı olsun
Deebg Ececem memurlar.nette Çarşamba günü idari izinler için toplantı olacak diye haber vardı canım orda gördüm
Nurtendemir Ben malesef idari izin kullanamadım çünkü performans parası vermiyorlardı maddi olarak çok etkilediği için kullanmadım sizde öyle bir kesinti söz konusu oldu mu?
Ececem Nurtendemir kurumdan kuruma değişiyor evet bizim de bazı ek kesintilerimiz oldu ana riske atamadım kendimi maalesef
Ececem Nurtendemir bir an önce şu lanet dönem biter de işlerimize devam edebiliriz umarım 🙏🏼 Kötü döneme geldi maalesef gebeliğimiz