Minnakanneeeeee Kızlar bilmiyorum ama bende son ayda aşiri Türk kahvesi içme istegi var heleki akşam olunca içip telvesine kadar kaşiklayıp yıyesim var acaba sizde ayni durumu yaşayan varmi yazarken bile canım cekıyo normalde hiç içmeyen biriyim şimdi tiryakisi oldum. 😂
Marryy Minnakanneeeeee bende hamileliğin ilk dönemlerinde öyleydim olsa da olur olmasada olur modundayım şuan😁
annecikk_ Minnakanneeeeee bende once icerdim hep kahve sigara 😂 simdi aklima dustugu gun ruyamda goruyorum uyandigimda sanki gercekten icmisim gibi hissediyorum😂🙈
Minnakanneeeeee Marryy ben öyle olamiyorum son ayıma kadar bişey yoktu şimdi kahve tadı aci gelmesse kasiklayıp yıyesım geliyo ya 😂
Sahra1234 Bende 5. Aydayım her akşam yemekten sonra aşırı canım ister oldu yatarken yarın içeceğim kahveyi düşünüyorum 😂😂🙈
KSennur Takip ettigim kadariyla gunde 1 Turk kahvesinin zarari yok, ama telvesini de yemek istegi farkli bir durum, aslinda vucudun baska eksikleri oldugu anlamina gelebiliyormus, dr danisip bir kan tahlili yaptirin derim.
Minnakanneeeeee KSennur sordum bana Demir eksikliği varmiş bende ama telvenın tadı çok başka geliyor bana teşekkür ederim 😊