zeyzey95 Nmtsfa canım illa Kuran’da geçmesi gerekmiyor ki anlamı güzel olsun yeter. Mesela beyza ismi geçiyor mu bilmiyorum ama anlamı çok güzel bi bak derim
Cigdemveminik Nmtsfa Meva olacak kızımın adı nasipse 🥰 cennetteki 8mekandan birinin ismi yer yurt mekan diye geçiyor cennetül meva
191080s Nmtsfa meryem. Nisa. Beyza. Ruveyda. Nur. Ahsen. Ünzile . Elif. Kevser. Firdevs. Asel. Bunlar geçiyor kuranda aklımda kalanlar. Kızımın adını zeynep ayda koyacağım. Zeynep babasının susu zineti anlamında ve efendimizin kızının ve torununun ismi. Beyza da günah islememis kirlenmemiş bembeyaz anlamında.
zeyzey95 Kevser_42 bende günahtan arınmış gibi bişey okumuştum kızım olursa bende koymayı düşünüyorum
zeyzey95 191080s güzel isim benim eşimde zeynep ismine bayılıyo kız olursa zeynep koyalım diyo dedim benim adım da zeynep olmaz başka bişey koyarız 😂
Davetsizmercimek Yüsra 😍 inşirah süresinde geçiyor. Kolaylık anlamında. Oğlumun ismi Yekta , kızıma da yüsra koyacaktım babası pek beğenmedi bence çok güzel çok
zeyzey95 Davetsizmercimek evet ya yüsra benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim diyor kolaylık diye anlam mı olur daha güzel bi anlam olsun diye
girl_boy_annesi Nmtsfa biz de inşaallah hüma Nur koyucaz ismini🎀cennette hiç yere inmeden uçan kuşun ismiymiş hüma🦋bi de livanurda çok güzel bi isim Nur sancağı demek