gmzzbhrr Merhaba arkadaşlar İstanbul’da detaylı ultrasonu kime yaptırdıniz ,ne kadar ödediniz, Ali Ekiz’e detaylı ultrason yaptıran var mi ?
Mervenur_kcbs gmzzbhrr özel çapa hastanesine randevu aldım 29 mayısa 350₺ çok iyi yorumlar aldım buralardan ben oraya gideceğim inşallah kuzu
[silindi] Busra221 kendi kliniğine geçti gopa gidiyormu artık bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz ama benim gittiğim hafta goptaki ücretide 550 tldi kliniğindeki ücretide aynıydı biz ataköye kliniğine gittik iki kere
gmzzbhrr Bizim için kriter fiyat mı olmalı alacağımız hizmet aynı olacaksa uygun fiyatlı Olanı seçmek daha makul ama kararsız kaldım
gmzzbhrr Teşekkür ederim 😇 bu arada randevu tarihlerimizi de yazarsak önce gidip de memnun kalanlar bize yol gösterici olabilir benim haziranın son haftasına denk geliyor ☺️ Mervenur_kcbs
gmzzbhrr Mervenur_kcbs heyecandan sanırım tarihi şimdi farkettirmeden inşallah memnun kalırsan yorumlarını bekliyoruz canım 😇
Mervenur_kcbs gmzzbhrr ben 29 Mayısta gideceğim inşallah bana yazarsanız nasıl geçti die unutma beni😂🌸🙈
gmzzbhrr Cigdemveminik memnun kaldınız mı detaylı bilgiyi alabildiniz mi ne kadar sürdü hazır detaylı ultrasona girmiş birini bulmuşken sorayım hemen 😇
[silindi] gmzzbhrr ben yaptırdım kuzum 550 tl muanesi riskliydi diye 30. haftada tanıştık ali beyle şiddetle tavsiye ederim o kadar ilgili alakalıki hiç düşünmeyin tek tek anlatıyo heryerini tek tek gösteriyo enerjiside çok iyi insanı rahatlatıyo baya konuşmasıyla biz 30. haftada gittik bide 32 de çok memnun kaldık herkeze tavsiye ediyorum kendisini oğluşumun bide güzel güzel resimlerinide verdi 🙈😊
[silindi] gmzzbhrr Amin kuzum inşallah hepimiz saglıkla alırız kucaklarımıza ama düşünün derim 1 saatten fazla ugraşmıştı bizim bebişle detaylı bi şekilde anlatımıda çok iyiydi 😊