Ozlmmoz Kızlar kontrollerimi hep özelde yaptım ama tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım şeker yüklemesi falan da dahil doğumu özelde düşünüyordum ama çok pahalı normal doğum da aynı şekilde devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalan varm i
Esmaaa26 Ozlmmoz canım bazı devlet hastanelerinin olanakları özelde yok bu durum senin hangi ilde ilçede olduğunla alakalı . Mesela ben Urfa’da görev yapıyorum burada devlette doğum yapılmaz mecbur özelde yapıyorsun .
Meriwa Ozlmmoz canm hangi şehirdesin bence ayrı post aç ben ankarada özele gittim devletden daha memnun kaldım açıkcası suan ailemin yanında aydındayım gene devlete gittim memnun kaldım memnun olmasam hiç bi kuvvet develete sokamazdı beni açıkcası araştır doktor fikri al kızlardan yardımcı olurlar
Mervegcl Ozlmmoz ben de kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama doğumu devlette düşünüyorum en geç ne zaman kayıt açtırmak gerekiyor acaba bi süreden sonra almıyorlarmış galiba öyle duydum
Ozlmmoz Mervegcl Ben 32 haftalığım hala actirmadim ama artırmasak acilden direk giriş yapsak nöbetçi kadın doğum doktoru dogurtturuyor heralde diye biliyorum