Anneningunlugu Merhaba, Özel hastanede Sezeryan öncesi yapılan tetkiklerden ücret alınıyor mu biliyor musunuz ve nası tetkikler yapılıyor
Ebru-isil Anneningunlugu ben sezaryen olmayı planlıyordum ama bi gün öncesinde kızım normal doğum ile geldi ama sezaryen işlemlerimi yaptırırken para almadılar doğum paketinin içinde idi.Anestezi doktoru seninle görüşüyor kullandığın ilaçlar vb ile ilgili form dolduruyorsun.Boyun kilon vb.Daha önce geçirdiğin ameliyatlar var mı falan diye .2 tüp de kan veriyorsun o kadardı bende yapılan işlemler.
Biranne00 Anneningunlugu ben doğum paketi almadım normal ücretli gidiyorum. Bugün doktorum doğum öncesi tetkik istedi 468 TL ücret ödedim 3 tüp kan+idrar kültürüne 270 TL de muayene ücreti ödedim. Doğum ücretiyle ilişkili değilmiş maalesef. Ama doğum paketlerinde o yapılan tetkiklerde paket fiyatına dahil. Bu arada Ankara medicalpark hastanesine gidiyorum
Anneningunlugu Biranne00 çok teşekkürler ben de doğum paketi almadım hazırlıklı gitmek adına öğrendiğim iyi oldu ☺️