ZeyNurrr Merhaba hanımlar hamilelik de burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz burun tıkanıklığı nefes almamı zorlaştırıyor panik atak var bide bende ne yapacağımı şaşırıyorum
Meriwa ZeyNurrr vall canm hamilelikde beni burun tıkanıklığı bir gaz iki mahfetti 🤦♀️ Çok sanırım çözümü temizle temizle o kadar 😄
Ozlem0635 ZeyNurrr canım bende 19 haftalık hamileyim burnum çok tıkalı alerjimde sinüzitim var burun spreyi yasak eczanede tuzlu su pompasıyla satılıyo günde 6 defa pompayı burnuna sıkıyosun burnunun diğer tarafın dan çıkıyo zararsız aksine çok faydası oluyo kesinlikle tavsiye ederim
Busra_5 15.haftamdayım hala burun tıkanıklığı çekiyorum ben hiç bişey yapamıyorum. Doktor çok zor durumda burun spreyi kullanabilirsin dedi ama zorda kalsam da kullanmadım belki tuzlu su deneyebilirsin ben içime çekemiyorum
ZeyNurrr Busra_5 bende öyle şuan sprey var ama kullanmaya korkuyrm tuz da denedim ama bana mısın demedi 🤦♀️
Af072019 Bende kışın olmuştu burun tıkanıklığı tuzlu suyla gargara yapmıştım iyi gelmişti sende dene istwrsen canım zararsız bişey