Dilaraaslan Kan uyuşmazlığı iğnesi için 28.haftada doktora gitmem gerekiyordu geç kaldım haftam geçti sorun olur mu sizce bileniniz var mı
pera_ Dilaraaslan korkutmak gibi olmasında kesinlikle ihmal etme git biran önce çok önemi olduğunu biliyorum aynı sorun bendede var
Yaseminnnnnnn Dilaraaslan biran önce yaptırman lazım acile git orda yaparlar doğumda da yapılacak zaten bende de uyuşmazlık var 28i bekliyorum ihmal etme derim. Kanaman oluşursa daha erken yapılıyor ama olmayanınki 28. Haftada yapılyor
Egemen16 Dilaraaslan merhaba bizimde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktorum doğumdan sonrada iğne yapılabildiğini söyledi ister şimdi yani hamileyken yaptırın ama zaten doğumda yapılıyor demişti bizde yaptırmadık doğumda yapılcak yani size bu bilgi verilmedi mi
Dilaraaslan Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yarın gidicem zaten Allah’ın izniyle Allah hepimizin yavrusunu korusun
Dilaraaslan Egemen16 Ya ben hem 28.haftada hemde Doğumdan sonra diye biliyorum canım ama hamileyken mutlaka yaptırılmalı diye biliyorum
Ayse0707 Doktorum bizede su an gerek yok dogumdan sonra yapicaz dedi.ilk gebeliklerde sorun olmuyormus ikinci bebek icin vuruluyormus