Gizemito gulcingulcin Ayy ne güzel Allahım bize de nasip etsin 18+3 daha 😌 Hem hep orada kalsın istiyorum hem her gün orada onun kalp sesini duymak istiyorum hem de bir an önce kucağıma almak istiyorum 🙇🏻♀️ Annelik resmen delilikmiş 🙊
Unsalin_Annesi gulcingulcin canım maşallah diyeyim banada çabuk geçiyor gibi geliyor 6 7 8 hafta diye sayarken geldik 26+2 haftalığa şükür nasıl geçti anlamadım desem yeridir 🌸 sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲
gulcingulcin Gizemito Benim de ilk haftalar çok yavaş geçiyordu.Tek tek sayıyordum.Sonra zaman birden geçmiş gibi oldu 😊 Sizin de öyle olur inşallah 😊
zglpmb gulcingulcin ilk aylar zor geçti gibi hatırlıyorum dönüp bakınca ama şuan 32 yiz. Hatıramda bir zorlanma var ama yinede çabuk geçti 😊
Yakamoz__gul gulcingulcin bizde 22 olduk. Çok çabuk geçiyor gerçekten zaman. Tüp bebekle hamile kaldım daha dün tedavi oluyorduk gibi. İnşallah hepimizde sağ salim kavuşuruz bebeğimize 🥰
semdem1 gulcingulcin bende 34üm gerçekten çok hızlı geçtii 🙈😂 bundan sonrası geçmiyormuşş bakalım görcez 😅
gulcingulcin semdem1 Ben de iki güm sonra 34 olacağım.Kontrole en son ne zaman gittiniz.İsim buldunuz mu biz hala bulamadık 😊
Merdgn gulcingulcin Öyle valla ben de hiç bişey anlamadım daha yolun başındayız derken 28 olduk 3. Trimestera başladık ☺️😍 Heyecan başladı bile..